Κυριακή 14 Απριλίου 2013

WRC ΡΑΛΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (BINTEO)

Το δεύτερο σκέλος της δεύτερης ημέρας ξεκίνησε με την ενάτη ειδική διαδρομή, εξασθενημένος από την γρίπη που φαίνετε να μην έχει ξεπεράσει τελείως είπε  ο Sebastien Ogier στο Service, παρόλα αυτά ο Γάλλος έκανε τον πρώτο χρόνο μεγαλώνοντας την διαφορά του από τον δεύτερο Latvala στα 18.7 δευτερόλεπτα, στην τρίτη θέση τερματίζει την ειδική ο Mikko Hirvonen και στην τέταρτη ο Mads Ostberg που έχει ανέβει στην δωδέκατη θέση της γενικής κατάταξης, στης επόμενες θέσεις τερματίζουν 5ος ο Evgeny Novikov,  6ος ο Nasser Al-Attiyah, 7ος ο Andreas Mikkelsen και 8ος ο Martin Prokop.
Την δέκατη ειδική κερδίζει πάλι ο Ogier αφηνοντας αλλα 3,6 δευτερόλεπτα πίσω τον Latvala που τερμάτισε δεύτερος, ο Hirvonen που όπως είπε φίλαγε τα ελαστικά του για να επιτεθεί στις δυο τελευταίες ειδικές δεν κατάφερε τίποτα αφού τερμάτισε ξανά στην Τρίτη θέση χάνοντας 9.5 δευτερόλεπτα από τον Ogier και 5.9 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο Latvala. Στην τέταρτη θέση τερματίζει ξανά ο Ostberg λέγοντας ότι προσπαθεί να το διασκεδάσει όσο μπορεί, πρόβλημα με το διαφορικό είχε ο Martin Prokop που έκανε τον δέκατο χρόνο στην ειδική και έπεσε στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης, πρόβλημα έχει και ο Novikov με το αυτοκίνητο του αλλά καταφέρνει να τερματίσει στην έβδομη θέση, στο τέλος της δέκατης ειδικής αλλαγές έχουμε στην γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση. Στην έκτη θέση βρίσκεται τώρα ο Mikkelsen και στην έβδομη ο Kuipers.
Στην ενδέκατη ειδική τελευταία της δεύτερης ημέρα του αγώνα της Πορτογαλίας καλύτερο χρόνο έκανε ξανά ο Ogier φτιάχνοντας μια απόσταση ασφαλείας 34.8 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Latvala που τερμάτισε τρίτος σε αυτήν την ειδική, δεύτερος στην ειδική τερμάτισε ο Hirvonen που όπως δήλωσε την Κυριακή δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα για τη εξάντλησε όλα του τα ελαστικά, στην τρίτη θέση της ειδικής τερμάτισε ο Latvala γιατί είχε κλατάρισμα στα τελευταία χιλιόμετρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από  το εαυτό μου και το αυτοκίνητο σύντομα θα μπορώ να ανταγωνιστώ για την πρώτη θέση είπε φανερά χαρούμενος ο Latvala. Τέταρτο χρόνο έκανε ξανά ο Ostberg που βρίσκεται στην δωδέκατη θέση της γενικής κατάταξης και ίσως αύριο καταφέρει να μπει στην δεκάδα και να βαθμολογηθεί. Πέμπτο χρόνο έκανε ο Mikkelsen που στον πρώτο του αγώνα βρίσκεται στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης, έκτο χρόνο έκανε ο Novikov που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αυτοκίνητο του έχει καταφέρει να κρατήσει την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη.  
Επίσης ακλουθούν τρία βίντεο, το πρώτο με τις ειδικές 3 και 4, το δεύτερο με την έξοδο του Mads Ostberg και το τρίτο με την 5-6 ειδική.
Δείτε τα βίντεο:

Αποτελέσματα:


πηγή:racing-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...