Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21/3!


Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21/3!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21/3!

ΚΡΙΟΣ
Είστε πολύ ενεργητικοί και προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια συναισθηματική άποψη. Μπορεί να κινηθείτε με στόχο να λύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας. Ο συνδυασμός μεταξύ δράσης και συναισθήματος για σας είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά αν το καταφέρετε θα δείτε ότι θα έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης. Πάντως αναδύεται από μέσα σας μια καινούργια δύναμη την οποία χρειάζεται να την διαχειριστείτε με πολύ δραστικό τρόπο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η πληθωρικότητα θα σας κάνει περισσότερο ενεργητικούς και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε σε μια επαφή που εδώ και καιρό προσπαθούσατε να γίνει, κυρίως με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που είναι αυτή τη στιγμή μακριά σας. Γενικά η προστασία που έχετε γύρω από κάποια δικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επαφές και να είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ θετική πρόταση και ίσως από εκεί κατορθώσετε να κλείσετε κάποια συγκεκριμένη δουλειά. Η σχέση με έναν Ιχθύ είναι σε καλό δρόμο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ συγκεκριμένοι και στοχεύετε σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδα και κυρίως από μια ψευδαίσθηση η οποία μπορεί να σας βασάνιζε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς το πλανητικό σύστημα γυρίζει με το μέρος σας και όσο ξεκαθαρίζεται το τοπίο τόσο πιο πολύ έχετε την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Η σχέση με έναν Ιχθύ σας προβληματίζει αλλά και σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά χειρίζεστε καλύτερα τις καταστάσεις που σας προκύπτουν γιατί έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σθένος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντική η στήριξη του εαυτού σας για αυτό μην αφήνετε κάποιες αμφιβολίες να σας περιορίζουν και να σας βάζουν σε σκέψεις ότι δεν αξίζετε. Η επαναστατική διάθεση που ίσως να έχει προς το παρόν αγγίξει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να την συνδυάσετε και με σημαντική δράση για να έχετε σημαντικό αποτέλεσμα και να μην μείνει μόνο θυμός ή εκρηκτική συμπεριφορά.
ΛΕΩΝ
Αναγνωρίζετε την αξία σας και σιγά-σιγά κάνετε βήματα μεγαλύτερης απεξάρτησης από μια κατάσταση που όλο αυτόν τον καιρό σας είχε κατά κάποιο τρόπο δεσμεύσει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η ερωτική σας σχέση μπορεί να θερμανθεί περισσότερο και να πάρετε και εσείς τον πολυπόθητο θαυμασμό ή αναγνώριση μέσα από ένα άτομο. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Τοξότη ή Υδροχόο. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση και μια δουλειά που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάτε τώρα θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να είστε κάπου ενταγμένοι και συμφιλιωμένοι, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο ή υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα το οποίο πηγαίνει προς επίλυση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ τυχερή φάση και κυρίως θα εισπράξετε κάτι πάρα πολύ καλό είτε μέσα στην προσωπική σας σχέση, είτε από μια συνεργασία η οποία θα σας φέρει και χρήματα. Η σχέση με έναν Ιχθύ βελτιώνετε τόσο πολύ που μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση συμβίωσης ή ακόμα και γάμου.
ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και προσπαθείτε να επιλύσετε κάποια οικογενειακά θέματα ή καριέρας και σχέσεων μέσω από άλλη οπτική γωνία η οποία μπορεί να εμπεριέχει και μεγαλύτερη συναισθηματική κάλυψη ή φροντίδα απέναντι και στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους με τους οποίους συνεργάζεστε ή σχετίζεστε. Μην αφήνετε όμως τον αρνητισμό κάποιων ατόμων να σας επηρεάσει και κυρίως να μην σας μπερδέψει με σκέψεις ή πράξεις που τελικά σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Καλύτερα να αναζητήσετε να κάνει ο άλλος πράξη αυτά που σας λέει για να έχετε και την σιγουριά και την ασφάλεια ότι βαδίζετε σωστά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε συναισθηματικά αλλά συγχρόνως να ξεκινήσετε κάτι με μεγαλύτερη δράση κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί με αυτή σας την κίνηση θα βρεθείτε μεν να καλύψετε αντίξοα πράγματα αλλά τουλάχιστον θα είστε πιο τολμηροί και επιθετικοί σε θέματα πολιτικής στην καριέρα σας αλλά και γενικά σε οτιδήποτε αφορά νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Έχετε ανάγκη να σταματήσετε να τροφοδοτείτε ένα πρόβλημα και να το βάλετε σε καλύτερη βάση για να μπορείτε και εσείς να απελευθερωθείτε από το παρελθόν που σας βαραίνει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε έτοιμοι να καλύψετε κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες οι οποίες σας πηγαίνουν πολύ πίσω σε σχέση με τα σχέδια σας. Όμως αυτό το ξέσπασμα που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βγάλετε τα εσώψυχά σας και αφού ξελαφρώσετε από τα βάρη του τότε θα είστε περισσότερο έτοιμοι να διεκδικήσετε τα καλύτερα για σας. Προκειμένου να κερδίσετε πάντως ένα στοίχημα που έχετε βάλει θα χρειαστεί να είστε σταθεροί πάνω από όλα στον στόχο σας και συγχρόνως περισσότερο δημιουργικοί και εφευρετικοί. Η σχέση με Ιχθύ κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή γιατί δεν σας αφήνει περιθώρια να δείτε την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...