Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ράλι Ακρόπολις: Εντυπωσιακός Novikov στο 1ο σκέλος!

Ο 22χρονος Μοσχοβίτης προηγείται με μισό λεπτό διαφορά του Sordo...

 

Επεισοδιακή η 1η μέρα του 59ου Ράλι Ακρόπολις με πολλές εκπλήξεις στη γενική. Ο Sebastien Ogier εγκατέλειψε πριν πει... κύμινο εξαιτίας προβλήματος στην τροφοδοσία, την ώρα που ο Evgeny Novikov έκανε πάρτι στις 2 πρώτες ειδικές τις οποίες και πήρε, με αποτέλεσμα να προηγείται στη γενική κατάταξη έχοντας μάλιστα μισό λεπτό διαφορά από τον Dani Sordo.
Στην 3η θέση φιγουράρει ο Jari-Matti Latvala με το 2ο Volkswagen Polo R WRC, που απέχει 39 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Ο Thierry Neuville ακολουθεί στην 4η θέση με τη διαφορά από τον πρωτοπόρο να είναι στα 51 δευτερόλεπτα.
Ο Αndreas Mikkelsen έχει πλασαριστεί στην 5η θέση, με τον Al Attiyah να ακολουθεί. Την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν ο Martin Prokop, o Al Qassimi, o Mads Ostberg και ο Robert Kubica στην παρθενική του συμμετοχή σε Ακρόπολις, ο οποίος μάλιστα οδηγεί τον αγώνα στη κατηγορία WRC-2.
Σημαντικό έδαφος έχει χάσει από την 1η ειδική ο Mikko Hirvonen στην προσπάθεια που κάνει να καλύψει τη διαφορά που τον χωρίζει στη βαθμολογία από τον Ogier. Ο Φινλανδός έκλεισε τη μέσα στην 15η θέση έχοντας χάσει κάτι παραπάνω από 6 λεπτά.
Ας δούμε τι είπαν οι πρωταγωνιστές στο τέλος της νυχτερινής ειδικής... 

2. HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Δεν είμαι ευχαριστημένος. Σχεδόν τούμπαρα το αυτοκίνητο, στο ασφάλτινο κομμάτι άνοιξα την τροχιά και βρεθήκαμε στις δύο ρόδες».
3. SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Η οδήγηση ήταν πιο καθαρή. Έχασα χρόνο, ήταν μια δύσκολη ημέρα, αλλά είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ χωρίς προβλήματα».
4. OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Δύσκολη ειδική, είμαι απογοητευμένος μετά την 1η ειδική. Είναι δύσκολο να επανέλθω. Θα προσπαθήσω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση αύριο και να το παλέψω όσο μπορώ».
5. NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Πήγαμε αρκετά καλά. Κάναμε κάποια μικρά λάθη με τα φρένα στο σκοτάδι. Όλα καλά, είναι καλό που προηγούμαστε αύριο».
6. AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο, με το εμπρός τμήμα. Νομίζω συνέβη στη μεγάλη ειδική. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε και να μην κάνουμε λάθη».
7. LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν διασκεδαστικό, κανένα πρόβλημα με τη σκόνη. Το θέμα με το χειρόφρενο λύθηκε στο σέρβις. Το αυτοκίνητο υποστρέφει σε κάποια σημεία και δεν ξέρω το λόγο, γιατί δεν ήταν έτσι στις δοκιμές».
9. MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Ήταν λίγο δύσκολα στην ειδική. Χάλασε η ένδειξη ταχυτήτων, έδειχνε μόνο 3η. Κάποιες φορές ήμουν με μία πάνω, άλλες με μία κάτω. Προσπάθησα να μετράω τις αλλαγές».
10. AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Η ειδική είχε πολλές πέτρες, αλλά η πρόσφυση είναι καλύτερη, μπόρεσα να οδηγήσω, το ευχαριστήθηκα. Τα παιδιά στο σέρβις έκαναν καλή δουλειά. Είναι συναρπαστικό να οδηγείς νύχτα».
11. NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Το αυτοκίνητο είναι καλύτερο τώρα. Τα ελατήρια ήταν μαλακά και έπρεπε να κόψουμε σε κάποια σημεία. Χτυπήσαμε ένα μεγάλο βράχο, αλλά ξεφύγαμε αλώβητοι».
21. PROKOP Martin - ERNST Michal

«Ήταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Δεν είχε σκόνη, τα φώτα μας ήταν καλά και η πρόσφυση πολύ καλύτερη. Αύριο η θέση εκκίνησης θα είναι καλύτερη».

Ράλι Ακρόπολις: Χάος από την 1η ειδική - Εγκατέλειψε ο Ogier!

Τα... είδαν όλα οι αγωνιζόμενοι στην 1η ειδική...

Με το... καλησπέρα το Ράλι Ακρόπολις δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Μόλις στην 1η ειδική (Κινέτα-Πίσσια), μήκους 47,7 χιλιομέτρων, οι ομάδες μετρούν θύματα, καθώς κορυφαία πληρώματα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και εγκατέλειψαν...

Ο Γάλλος πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος αρχικά έχασε χρόνο λόγω κλαταρισμένου ελαστικού και εν συνεχεία σταμάτησε μετά το 20ό χλμ., εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε το Volkswagen Polo R WRC. Εγκατέλειψε και θα ξεκινήσει το Σάββατο υπό καθεστώς Rally 2, έχοντας χάσει συνολικά 10 λεπτά σε σχέση με τον πρωτοπόρο.
Ο Mads Ostberg με τη σειρά του έχασε χρόνο όταν έφυγε ο τροχός του, ενώ ο Μikko Hirvonen αντιμετώπισε προβλήματα με το σύστημα διεύθυνσης της DS3.
Ο Engeny Novikov, αντίθετα, βγήκε αλώβητος από την ειδική σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακό χρόνο, και παίρνοντας διαφορά 20,6" από τον Dani Sordo, ο οποίος φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.
Στις 21:26GR ξεκινά η 2η ειδική - Κινέτα, μήκους 26,05 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών.
Για τους χρόνους μπορείτε να ενημερώνεστε από το επίσημο site του αγώνα, το οποίο έχει ήδη κερδίσει κολακευτικά σχόλια από δημοσιογράφους του εξωτερικού....
Ας δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στο τέλος της ειδικής...

2. HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Δεν υπήρχε σύνδεση μεταξύ τιμονιού και κρεμαγιέρας. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε όπισθεν 6 φορές για να στρίψουμε. Κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο».
3. SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Είχαμε λίγο σκόνη, αλλά όλα καλά. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για το πρωτάθλημα».
4. OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Έφυγε ο τροχός!»
5. NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Εντυπωσιακό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Ήταν μόνο η πρώτη ειδική του αγώνα. Όλα καλά».
6. AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Κολλήσαμε πίσω από τον Μikko, ήμασταν τυχεροί, είχε πάρα πολλή σκόνη, χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση».
7. LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν πολύ γλιστερά και δύσκολα, είχα πρόβλημα με το χειρόφρενο. Έχασα σχεδόν 10 δλ. Το αυτοκίνητο υπέστρεφε».
9. MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Σχεδόν δεν μπορούσα να δω από τη σκόνη. Σταμάτησα τρεις φορές το αυτοκίνητο σε φουρκέτες. Βλακώδες λάθος. Έκανα πολλά λάθη».
10. AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Ήταν σαν βόλτα στο πάρκο. Δεν ήξερα πώς να οδηγήσω, δεν ήταν καλή οδήγηση».
11. NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Δεν μπορούσα να στρίψω στις φουρκέτες με αυτό το στήσιμο. Είναι πολύ δύσκολα, γλιστερά, πολύ δυσκολότερα από την περσινή χρονιά».
21. PROKOP Martin - ERNST Michal
«Τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Σχεδόν χτύπησα ένα βράχο στην πρώτη στροφή. Ήταν πολύ γλιστερά, δεν ήταν εύκολη οδήγηση».

Ράλι Ακρόπολις: Όλα τα λεφτά η νυχτερινή ειδική της Παρασκευής (31/5)

Δύο ειδικές διαδρομές περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής, με τα πληρώματα να πέφτουν κατευθείαν στα... βαθιά.

 Αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης του 59ου Ράλι Ακρόπολις που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, στις 17:00GR (OTE TV), οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς την Κινέτα για την πρώτη ειδική της ημέρας η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:28GR. Πρόκειται για την ειδική Κινέτα - Πίσσια μήκους 47,70 χιλιομέτρων...

Στα αγωνιστικά θα έχουν τοποθετηθεί προβολείς καθώς μετά την SS1 ακολουθεί η νυχτερινή ειδική που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η σκόνη θα παίξει ρόλο στη δοκιμασία και για να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με την ορατότητα, τα αυτοκίνητα 1ης προτεραιότητας (του WRC δηλαδή) θα εκκινούν ανά 4 λεπτά ενώ τα υπόλοιπα ανά 2 λεπτά.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τα αγωνιστικά του WRC μπαίνουν στις ειδικές ανά 2 λεπτά και των άλλων κατηγοριών ανά ένα.
Αναλυτικά η παρουσίαση των ειδικών της Παρασκευής.
  • SS1 ΚΙΝΕΤΑ-ΠΙΣΣΙΑ
  • Μήκος: 47,70 χλμ.
  • Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 18:28GR
Περιγραφή: Κλασική ε.δ. του Ράλι Ακρόπολις. Αργή ανηφορική και σε σκληρό έδαφος στην αρχή, περνάει σε πολύ γρήγορο κομμάτι και φαρδύ για περίπου 3 χλμ. Στη συνέχεια, για περίπου 6 χλμ. τα αυτοκίνητα θα μπουν σε δευτερεύοντα χωματόδρομο, επίσης πολύ γρήγορο, αλλά στενό, πριν βγουν και πάλι στον κυρίως δρόμο και μετά από 4 χλμ. στην άσφαλτο. Τα 4,5 χλμ. της ασφάλτου είναι πολύ γλιστερά και θεαματικά. Μετά την είσοδό τους στο χώμα τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε πιο κλειστό κομμάτι, μέχρι να «μπουν» στην περσινή Power Stage. Συνεχίζει με 13,30 χλμ. με τη φορά των περυσινών Αγίων Θεοδώρων σε πολύ καλής ποιότητας οδόστρωμα. Τα τελευταία 8 χλμ. είναι κατά 2,5 χλμ. ανηφορικά και σε δύσκολο οδόστρωμα, ενώ στη συνέχεια γίνονται γρήγορα και κατηφορικά μέχρι τον τερματισμό.
  • SS2 KΙΝΕΤΑ
  • Μήκος: 26,05 χλμ.
  • Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 21:26GR
Περιγραφή: Η Κινέτα είναι τα πρώτα 26,05 χλμ. της Ε.Δ. 1, ενώ από το 15,27 χλμ. μέχρι σχεδόν το τέλος της, είναι όμοια με τη νυχτερινή «Νέα Πολιτεία» του 2011.

 

Ράλι Ακρόπολις: Έκανε... πλάκα ο Ogier στην κατατακτήρια ειδική

Ο Γάλλος επέλεξε να ξεκινήσει από την 11η θέση τις 2 ειδικές της Παρασκευής.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Sebastien Ogier στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή μήκους 3,1 χιλιομέτρων που διεξήχθη στο πρωί της Παρασκευής, η οποία θα καθορίσει και τη σειρά εκκίνησης στις 2 ειδικές που διεξάγονται αργότερα μέσα στη μέρα.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen κάλυψε την απόσταση σε 2:14.563 και θα επιλέξει πρώτος τη θέση από την οποία θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στις 2 ειδικές που θα διεξαχθούν το απόγευμα και το βράδυ. Στη 2η θέση, 1,1" πίσω από τον Ogier, ακολούθησε ο Daniel Sordo με Citroen DS3 WRC, ενώ 3ος ήταν ο Evgeny Novikov (+1.263) με Ford Fiesta RS WRC.
Η διαδρομή ήταν αντιπροσωπευτική των αυτών που θα συναντήσουν οι αγωνιζόμενοι στο Ράλι, με το πρώτο κομμάτι να είναι γρήγορο και φαρδύ, μέχρι το σημείο όπου τα αυτοκίνητα βγαίνουν για λίγο στην άσφαλτο και μπαίνουν ξανά στο χώµα. Από εκεί η διαδρομή ήταν πιο σφιχτή, ανηφορική, τεχνική, µε αλλεπάλληλα «χασίµατα».
Η δράση ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει σημεία της ειδικής για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των πληρωμάτων.
Τα πληρώματα επέστρεψαν στη συνέχεια στο service park στο Λουτράκι όπου έπειτα από συζητήσεις με τις ομάδες τους επέλεξαν τη σειρά εκκίνησης για τις 2 σημερινές ειδικές διαδρομές.
Ας δούμε πως διαμορφώνεται η σειρά εκκίνησης για τις 2 ειδικές της Παρασκευής βάσει των επιλογών των πληρωμάτων:
  1. Al Qassimi
  2. Prokop
  3. Mikkelsen
  4. Latvala
  5. Hirvonen
  6. Al Attiyah
  7. Ostberg
  8. Neuville
  9. Novikov
  10. Sordo
  11. Ogier
Από τις 16:00GR οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο Ζάππειο για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με το κοινό.
Η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα ξεκινήσει στις 17:00GR και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE TV (από τις 16:30GR). Aμέσως μετά τα πληρώματα θα μπουν στη μάχη με τα χρονόμετρα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ειδικές-πρόκληση:
Η 1η είναι η Κινέτα - Πίσσια, μήκους 47,7 χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:28GR.
H 2η είναι η Κινέτα, μήκους 26,05 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει στις 21:26GR και θα γίνει υπό το φως των προβολέων που θα τοποθετηθούν στα αγωνιστικά.
Ας δούμε τι δήλωσαν τα πληρώματα μετά την ολοκλήρωση της κατατακτήριας ειδικής...
2. HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Εάν είναι έτσι τα πράγματα, είμαστε πολύ πίσω. Ο Ogier οδήγησε καταπληκτικά».
3. SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Είμαι χαρούμενος με το χρόνο, αλλά ο Ogier είναι πολύ πιο γρήγορος. Η κατατακτήρια είναι σημαντική. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αίσθηση του αυτοκινήτου».
4. OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Υπήρχαν πολύ μεγάλα χαντάκια. Πολύ επικίνδυνη ειδική. Το αυτοκίνητο ήταν καλό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά». Βγήκε από την ειδική με κρεμασμένο πίσω προφυλακτήρα.
5. NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Προσπαθώ να πιέσω. Η ειδική ήταν αρκετά σκληρή και στενή, αλλά όμορφη».
6. AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Στην αρχή σχεδόν έσβησε ο κινητήρας. Ο χρόνος είναι καλός, η ειδική ήταν πολύ δύσκολη, σκληρή και στενή».
7. LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Είναι κακός χρόνος, δεν καταλαβαίνω γιατί. Η οδήγηση δεν ήταν καλή και γλιστρήσαμε σε 2 ή 3 στροφές».
8. OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Ικανοποιημένος με όλα. Πρέπει πρώτα να δω το ρυθμό των υπόλοιπων οδηγών, για να επιλέξω τη σειρά εκκίνησης».
9. MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Έχασα λίγο τη γραμμή μου. Υπήρχε πολλή σκόνη μέσα στο αυτοκίνητο, και δεν μπορούσα να δω».
10. AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Στις τελευταίες 4 ή 5 στροφές δεν μπορούσα να δω τίποτα, καθώς η σκόνη έμπαινε στο αυτοκίνητο από τους αεραγωγούς της οροφής και μπήκε στο μάτια μου».
11. NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Δεν ήταν καλός χρόνος. Η πρώτη μου φορά με μαλακά λάστιχα, και γλιστρούσα πολύ. Υπήρχε σκόνη και σε μερικά σημεία δεν μπορούσα να δω το δρόμο».
21. PROKOP Martin - ERNST Michal
«Ο χρόνος δεν είναι πολύ κακός. Δεν είμαι ποτέ πολύ καλός στην κατατακτήρια, γιατί χρειάζομαι περισσότερες δοκιμές πριν από το Ράλι».

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

14χρονη αυτοκτόνησε γιατί ανέβασαν στο facebook βίντεο που την έδειχνε να.......

Οπως αναφέρει η Telegraph, η 14χρονη Καρολίνα Πίτσιο από την Νοβάρα της Ιταλίας, αυτοκτόνησε όταν μια ομάδα αγοριών δημοσίευσε βίντεο στο facebook, στο οποίο η Καρολίνα φαινόταν μεθυσμένη και αναμαλλιασμένη στο μπάνιο σε ένα πάρτι.
Η ομάδα των αγοριών όπως αναφέρεται, είναι φίλοι του πρώην δεσμού της Καρολίνα, ο οποίος την είχε προσβάλλει άσχημα στο facebook, όταν αυτή αποφάσισε να βάλει «τέλος» στη σχέση τους.
Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη, η Αστυνομία εντόπισε στο σπίτι της νεαρής κοπέλας ένας σημείωμα προς το αγόρι της στο οποίο έγραφε: «Δεν είναι αρκετά αυτά που μου έχεις κάνει;
Με έκανες να το πληρώσω πάρα πολλές φορές», ενώ λίγο πριν αυτοκτονήσει πηδώντας στο κενό από το παράθυρο του δωματίου της, ανάρτησε στο facebook: «Συγχωρέστε με αν δεν είμαι δυνατή. Δεν αντέχω πια».
Τώρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, ένας Ιταλός κατήγορος, ο Φρανσέσκο Σαλούτζο, ξεκίνησε έρευνα ώστε να ελεγχθεί η ευθύνη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για τη δημοσίευση των προσβολών και των εκφοβιστικών σχολίων.
Ο Ιταλικός Σύλλογος Γονέων της Ρώμης έχει ήδη καταθέσει καταγγελία εναντίον του facebook για συμμετοχή στην πρόκληση της αυτοκτονίας. «Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα γονέων καταθέτει τέτοιο παράπονο εναντίον του facebook στην Ευρώπη», λέει ο διευθυντής του Συλλόγου Αντίονιο Αφινίτα.
«Ο Ιταλικός νόμος απαγορεύει στους ανήλικους να υπογράφουν συμβόλαια. Παρόλα αυτά, το facebook προβαίνει σε συμβόλαια με ανήλικους όσον αφορά στα θέματα προσωπικών δεδομένων τους, χωρίς να το γνωρίζουν πάντα οι γονείς τους».

Πηγή: to-mati.gr

Γιατί οι γεματούλες κάνουν το καλύτερο "κρεβάτι";

Ξέρετε ότι οι χοντρούλες πληθωρικές γυναίκες είναι αυτές που κάνουν το καλύτερο κρεβάτι; Το μυστικό για την επιτυχία τους το οφείλουν στο ότι οι περισσότερες "είναι συμφιλιωμένες με το σώμα τους"! Τι σημαίνει αυτό;

Οι γυναίκες που έχουν αρκετά παραπανίσια κιλάκια γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι και τόσο ελκυστική για να εξιτάρουν έναν άνδρα στο κρεβάτι. Για το λόγο αυτό καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και τα δίνουν όλα στο κρεβάτι για να ευχαριστήσουν τον παρτενέρ τους χωρίς να έχουν κανένα ταμπού.

Είναι ανοιχτές σε όλες τις "προτάσεις" , πρόθυμες και υπάκουες να ικανοποιήσουν όλες τις σεξουαλικές ορέξεις σου. Σε αντίθεση με τις δίμετρες γυναίκες που θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος μόνο που τις έχεις στο κρεβάτι σου οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να σε ευχαριστήσουν.

kamarinia.gr

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γνωρίζετε ποιος είναι ο μέσος όρος που μπορεί μια γυναίκα να αντέξει χωρίς σεξ;

Για την απάντηση σε αυτή την ερώτηση το γερμανικό γυναικείο περιοδικό "Petra" πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση σε περισσότερες απ 1000 κοπέλες ηλικίας μεταξύ 29 και 39 ετών.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα έδειξε πως τo συντριπτικό ποσοστό των Γερμανίδων μπορούν να ζήσουν χωρίς καθόλου σεξ, όπως απάντησε το 58% των ερωτηθέντων!

Το 33% παραδέχτηκε πως απείχε απ την ερωτική πράξη για περισσότερα από δυο χρόνια συνεχόμενα, το 41% για περισσότερο απ ένα χρόνο και το 27% για περισσότερο απ έξι μήνες...

Τα αποτελέσματα της αποχής όμως σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν περισσότερο απ εμφανή.

Μετά απ τρεις μήνες χωρίς ερωτική επαφή οι γυναίκες απέκτησαν μια εριστική και ανήσυχη συμπεριφορά, μετά από έξι μήνες επέδειξαν ισχυρό στρες και από ένα χρόνο και πάνω πραγματική απελπισία!


kamarinia.gr

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το τέλος του Facebook πλησιάζει...

Σύμφωνα με τον μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ οι τελευταίες μετρήσεις προμηνύουν τον θάνατο του Facebook. 

Με ανάρτηση του στο Twitter προειδοποιεί τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει αρχίσει να γίνεται σαν το MySpace.
 
Γράφει ο Μέρντοχ στο τουίτερ: «Πρόσεχε Facebook! Οι ώρες που ο μέσος χρήστης ξοδεύει (στο κοινωνικό μέσο) φθίνουν συνεχώς. Είναι η πρώτη ένδειξη, ότι γίνεται σκ@τ@ όπως το MySpace πριν χρόνια».
Ας σημειωθεί ότι το MySpace το αγόρασε για λογαριασμό του ομίλου του το 2005, για 580 εκατομμύρια δολάρια, και μετά από πέντε χρόνια, άρχισε να φθίνει και να μην αποδίδει τα αναμενόμενα κέρδη.
Το Facebook είναι με διαφορά το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα όμως με τις μετρήσεις της εταιρείας αναλύσεων SocialBakers, κάθε μήνα υπολογίζεται ότι χάνει αρκετά εκατομμύρια χρήστες.
Συγκεκριμένα κατά τον τελευταίο μήνα, από το κοινωνικό δίκτυο αποχώρησαν 6 εκατομμύρια χρήστες από τις ΗΠΑ ενώ το τελευταίο εξάμηνο ο αριθμός αυτός ανήλθε στα 9 εκατομμύρια (4% πτώση). Το ανησυχητικό μάλιστα για το Facebookείναι ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και τον Καναδά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Murdoch ελέγχει 9 δορυφορικά δίκτυα τηλεόρασης, 100 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης, 175 εφημερίδες, 40 εκδόσεις βιβλίων, 40 τηλεοπτικούς σταθμούς και 1 στούντιο ταινιών σε όλο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τη βιογραφία του, τα τηλεοπτικά δίκτυα του, «τροφοδοτούν» με ειδήσεις 280.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, 300.000.000 στην Ασία, το καλωδιακό του δίκτυο φτάνει σε 300.000.000 σπίτια και τα περιοδικά του σε 28 εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Πηγή: news24gr

 

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 50 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2013 είναι έτοιμο να δείξει για ακόμα μια φορά το μοναδικό του χαρακτήρα στους 50 συμμετέχοντες οι οποίοι για τρεις ημέρες θα δώσουν τη δική τους μάχη στα σκληρά ελληνικά χώματα. Με τη διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής να έχει ολοκληρωθεί, την Παρασκευή 31 Μαΐου πενήντα (50) πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση εμπρός από το Ζάππειο Μέγαρο, στην Τελετή που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της 59ης εκδοχής του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ανάμεσά τους, φυσικά, όλες οι εργοστασιακές ομάδες, και βέβαια για πρώτη φορά η VW Motorsport, η οποία μπορεί να μην έχει την εμπειρία της Citroen ή της Ford επί ελληνικού εδάφους, ωστόσο έχει ήδη επιβεβαιώσει τη δυναμική της στους πέντε προηγούμενους γύρους του θεσμού. Οι πρωτοπόροι στη βαθμολογία Ogier-Ingrassia αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο τη νίκη, τη στιγμή που κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την εμπειρία πληρωμάτων όπως οι Hirvonen-Lehtinen, Latvala-Anttila στο Ράλλυ Ακρόπολις, όπως και τον ενθουσιασμό του νεαρού οδηγού της Qatar M-Sport, Mads Ostberg, που με την απαραίτητη προσοχή μπορεί να συνδυαστεί με κορυφαίες επιδόσεις.

Στη νεοσύστατη κατηγορία WRC 2, το παρών θα δώσει ο πρωτοπόρος στη σχετική κατάταξη και νικητής στα Ράλλυ Μεξικό και Αργεντινής, Abdulaziz Al-Kuwari από το Κατάρ, αν και το ενδιαφέρον αναμένεται να στραφεί στις επιδόσεις του πρώην πιλότου της Formula 1, Robert Kubica, o οποίος ήδη από τις πρώτες του επαφές με το Citroen DS3 RRC έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Σε εθνικό επίπεδο, οι ελπίδες στρέφονται στο νικητή της κατηγορίας Production του 2009, Λάμπρο Αθανασούλα, ο οποίος φέτος «επιστρέφει» πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo X, ελπίζοντας σε έναν αγώνα χωρίς προβλήματα και, φυσικά, σε ακόμα μια καλή επίδοση.

Παρόντες στο Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι και οι νεαροί συμμετέχοντες στην κατηγορία Junior WRC, η οποία με 10 συμμετοχές αναμένεται να έχει επίσης υψηλό ενδιαφέρον. Πρόκειται για το δεύτερο αγώνα –από τους έξι στους οποίους υποχρεούνται να συμμετάσχουν- και σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα θα αγωνιστούν σε όλες τις ειδικές διαδρομές της Παρασκευής, στην πρώτη «μπούκλα» του Σαββάτου, καθώς και στο σύνολο των ειδικών διαδρομών της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι το Ράλλυ Ακρόπολις 2013 προσμετρά σαν 1ος και 2ος γύρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τον επτά πληρωμάτων που θα ακολουθήσουν τον αγώνα στο σύνολό του, αναμένονται (έως τις 15 Μαΐου) και οι συμμετοχές όσων αγωνιστούν μόνο για το ελληνικό Πρωτάθλημα.


πηγή:racing-news.gr

ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ






Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθήτε το site: 

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Φάρμακο για το στοματικό σεξ για κάποιες γυναίκες!

Είναι το στοματικό σεξ αντίδοτο για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης; Αυτό ισχυρίζεται ένας ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany!
Ακούγεται περισσότερο σαν κόλπο των ανδρών αλλά σύμφωνα με τον δρ. Gordon Gallup οι πρωινές ναυτίες της εγκυμοσύνης μπορούν να καταπολεμηθούν με την κατάποση του σπέρματος κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ.
Ο ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany-SUNY ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν το σπέρμα του άντρα που τις κατέστησε έγκυες μπορούν να καταπολεμήσουν τις ναυτίες. Ο λόγος; Θεωρεί ότι οι ναυτίες προκαλούνται απλά από την εισαγωγή του σπέρματος, μιας ξένης για το σώμα της γυναικας ουσίας, στη μήτρα για την γονιμοποίηση.
Ο δρ. Gallup επίσης πιστεύει ότι σπέρμα έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Το ζήτημα είναι βεβαίως να αποδείξει και τα λεγόμενά του με ερευνητικά δεδομένα!

πηγή:thecrawler.gr

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

VIDEO: Η γη σε 100 εκατομμύρια χρόνια από τώρα!

Οι Ήπειροι πάνω στις οποίες ο άνθρωπος ζει και αναπαράγεται...







όπως γνωρίζουμε όλοι μας, δεν είχαν την σημερινή μορφή που έχουν τώρα. Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τους επιστήμονες από μία ενιαία και ενωμένη Ήπειρο, αλλά με το πέρασμα εκατομμυρίων χρόνων, αυτή η Ήπειρος διασπάστηκε σταδιακά σε άλλες Ηπείρους.



Έτσι φτάσαμε σήμερα να ζούμε σε 5 Ηπείρους, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αμερική και την Ωκεανία. Βέβαια μέσα στις Ηπείρους συμπεριλαμβάνετε και η Ανταρκτική, στην οποία όμως λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν επειδή βρίσκεται στον νότιο πόλο της γης, δεν ζουν άνθρωποι.



Πώς όμως υπολόγισαν οι επιστήμονες στο περίπου, πως θα έχουν διαμορφωθεί οι Ήπειροι της γης μας σε 100 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα ;



Το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει την απάντηση.


Πηγή:tsekouratoi

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Του χαράκωσαν την ζωή! Αγρια ρατσιστική επίθεση σε 14χρονο παιδί στην καρδιά της Αθήνας!

- Το παιδί σταμάτησαν άνδρες με μαύρες στολές και του ζήτησαν τα χαρτιά του
- Όταν τους είπε ότι είναι από το Αφγανιστάν έσπασαν ένα μπουκάλι μπύρας και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο
- Του έκαναν 30 ράμματα σε νοσοκομείο και τώρα είναι υπό την προστασία της Εισαγγελείας
- Η ρατσιστική επίθεση έγινε την Δευτέρα του Πάσχα στην Πλατεία Αττικής
- Μετά το σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας της δημοσιοποίησης του θέματος, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Αντιρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας

Τον γύρο του κόσμου κάνει πλεον η υπόθεση με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ένα παιδί μόλις 14 χρονών το οποίο είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα τάγμα εφόδου...

Ο πιτσιρικάς χαρακώθηκε στο πρόσωπο από αγνώστους όταν στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κατέβηκε στον σταθμό της Πλατείας Αττικής.

Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι κάποιοι τον ακολουθούσαν και ξαφνικά ένιωσε κάποιον να τον χτυπά στον ώμο.

Γύρισε και είδε τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα όπως λέει.

"Οι μπλούζες τους είχαν ένα σήμα με δυο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα", είπε ο μικρός.

Τον ρώτησαν στα ελληνικά από που είναι και τους ζήτησαν τα χαρτιά του. Όταν εκείνος είπε Αφγανιστάν, τον κλώτσησε ο ένας και έπεσε κάτω.

Εσπασαν ένα μπουκάλι μπύρας και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο.

Ο μικρός έπεσε αιμόφυρτος και ένας περαστικός τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Του έκαναν ράμματα του έγραψαν φάρμακα και τον άφησαν να φύγει.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ένα παιδί 14 ετών που θα πήγαινε μετά σ' αυτή την κατάσταση και γιατί ήταν μόνο του.

Είχε όχι ένα αλλά 30 ράμματα στο προσωπο και ήταν τρομοκρατημένο.

Αγόρασε τα φάρμακα αλλά δεν ήξερε πως να τα χρησιμοποιήσει. Είχε ακούσει ωστόσο από έναν συμπατριώτη του για τους Γιατρούς του Κόσμου και 2 ημέρες μετά πήγε εκεί.

Τον βοήθησαν και απευθύνθηκαν στην εισαγγελεία για τα ασυνόδευτα.

Ο μικρός είχε έρθει στην Ελλάδα με την μητέρα του και ονειρευόταν να πάνε μαζί στην Ελβετία να συναντήσουν τον αδερφό του. Ο μόνος τρόπος ήταν να καταφέρει επι πληρωμή βεβαίως να βρει μια θέση σε αεροπλάνο.

Το παιδί είχε χωριστεί από την μητέρα του αφού ο οργανωτής της διαφυγής τους τους είχε βάλει σε διαφορετικό γκρούπ. Τελικά τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο.

Αφού κρατήθηκε για 20 λεπτά, τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Και προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμεναν με άλλους αφγανούς πρόσφυγες. Όμως, έπεσε πάνω στους αυτόκλητους φύλακες της τάξης που τον χαράκωσαν.

Το παιδί είναι υπο την προστασία της Εισαγγελείας και των Γιατρών του Κόσμου και σύντομα θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Άλλωστε όταν τον ρώτησαν τι θέλει είπε: "Θέλω μόνο τη μαμά μου".



Πηγή:newsit.gr

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη ΣΟΚ: Θα γίνει ισχυρός ΣΕΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα

Ο γνωστός σεισμολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης προέβλεψε ότι, μέσα στο 2013 θα σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο «Earthquake-now» και με αφορμή τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, δύο εκ των οποίων μεγέθους 5 Ρίχτερ παρατήρησε ότι, είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποίησε ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.

Ο κ. Τσελέντης κάλεσε εκ νέου την Πολιτεία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους. 


tragiko.net