Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Monte Carlo Rally 2013 Day 2 Highlights [video]

Ο Sebastien Loeb οδεύει προς μια ακόμα νίκη συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα στις χιονισμένες ειδικές του Ράλλυ Monte Carlo...

Ο Γάλλος τη δεύτερη ημέρα κινήθηκε συντηρητικά με την Citroen DS3 του, κερδίζοντας μόνο δύο από τις 6 ειδικές, αυξάνοντας ωστόσο την διαφορά του από τον δεύτερο Sebastien Ogier κατά 15΄΄ και πλέον θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό για να χάσει, αφού ο Αλσατός οδηγός έχει κτίσει απόσταση ασφαλείας μεγαλύτερη από ενάμισι λεπτό.

Ο έτερος Γάλλος οδηγός Ogier, συνεχίζει να επιδεικνύει την ταχύτητά του, αλλά και τις αρετές του VW Polo R WRC από τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας την πρώτη ειδική της ημέρας και στη συνέχεια γράφοντας ανταγωνιστικούς χρόνους όταν οι συνθήκες του επέτρεπαν να κινηθεί λίγο γρηγορότερα.

Ο Dani Sordo με Citroen DS3 ανέβηκε έπειτα από σκληρές μάχες στις ειδικές με τον Ρώσο Evgeny Novikov και το Ford Fiesta RS στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια. Ο Ρώσος Novikov έκανε εκπληκτικό αγώνα καταφέρνοντας να κερδίσει δύο ειδικές, ενώ στο τέλος της ημέρας η διαφορά του από τον οδηγό της Citroen είναι στα 15.2΄΄. Ο δεύτερος οδηγός της γαλλικής ομάδας και νούμερο ένα για τη διεκδίκηση του τίτλου φέτος, ο Mikko Hirvonen συνεχίζει την ΄΄κακή΄΄ του εμφάνιση στον αγώνα ( αφού βρίσκεται 29,5΄΄ πίσω από τον Novikov και 3:22.7΄΄ από την κορυφή ), όπως και ο Jari-Matti Latvala με Polo R WR, οι οποίοι και συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ του Monte Carlo.


Δείτε τα βίντεο:
πηγή: inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...