Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

WRC ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η τέταρτη ημέρα ξεκίνησε με την πολύ απαιτητική 14η ειδική διαδρομή.  Οι Latvalaκαι Novikov θα εγκαταλείψουν από έξοδο από πρόβλημα δεν θα τερματίσει και ο Hanninen. Την ειδική κερδίζει ο Buffier και ανεβαίνει στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης, δεύτερο χρόνο κάνει ο Ostberg και ακλουθούν ο Ogier τρίτος και ο Loeb τέταρτος, πέμπτος τερματίζει ο Sordo που δεν έχει την πίεση από τον Novikov που εγκατέλειψε.
Μετά από μια απίστευτη 14η ειδική (εγκατέλειψαν τρεις εργοστασιακοί οδηγοί) την 15η κερδίζει ο Sordo και δεύτερο χρόνο κάνει ο Hirvonen. Τρίτος θα τερματίσει ο Ogierμειώνοντας 8 δευτερόλεπτα από τον Loeb που τερμάτισε τέταρτος, το πέμπτο καλύτερο χρόνο θα κάνει ο Buffier.
Την 16η ειδική κερδίζει ο Loeb δείχνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον αγώνα έχοντας κάνει μια απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Ogier 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Στην Τρίτη θέση θα τερματίσει ο Sordo που μαζί με τον Hirvonen που έκανε τον πέμπτο χρόνο θα δηλώσουν ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέσουν, άσχημη στιγμή για τον Ostberg που έχασε ένα τροχό και έπεσε στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης. Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της 16ης ειδικής και της γενικής κατάταξης.

Δείτε το βίντεο:


πηγή: racing-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...