Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Εντυπωσιακό γιορτινό μακιγιάζ σε 5′


Εντυπωσιακό γιορτινό μακιγιάζ σε 5′



«Ο χρόνος είναι χρήμα», ειδικά τις ημέρες των γιορτών που βρισκόμαστε σε ένα συνεχές τρέξιμο για να προλάβουμε τα πάντα. Μάθε πως θα δημιουργήσεις μέσα σε 5 λεπτά ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Μάτια:
Τόνισε τα μάτια σου χρησιμοποιώντας σκιές σε έντονα χρώματα(1’&15’’)
Στις χριστουγεννιάτικες εξόδους μας, οι περισσότερες επιλέγουμε φορέματα σε σκούρες αποχρώσεις, με top κομμάτι το μαύρο φόρεμα. Το μακιγιάζ μας συνεπώς, πρέπει να έχει τα απαιτούμενα χρώματα ώστε να «σπάει» η μονοτονία των σκούρων αποχρώσεων.

Οι σκιές σε φωτεινές αποχρώσεις είναι το απόλυτο trend της σεζόν και τονίζουν κάθε χρώμα αι σχήμα ματιών. Επέλεξε χρώματα που θυμίζουν πολύτιμους λίθους, όπως σμαραγδί, το μοβ του αμέθυστου, ή και το γαλάζιο του ζαφειριού.

How to: Βρέξε το πινέλο της σκιάς και επέλεξε το χρώμα που θέλεις. Άπλωσε τη σκιά κατά μήκος των βλεφαρίδων και στη συνέχεια σβήσε απαλά το χρώμα στο καπάκι του ματιού με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Έπειτα χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα μάσκαρα για να δώσεις έμφαση στο βλέμμα σου.
Tip: Αν δεν προλαβαίνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά τη ράβδο της μάσκαρας και να τραβήξεις κατά μήκος και κοντά στη βάση των βλεφαρίδων μια γραμμή που θα αντικαταστήσει το eyeliner.

Το smoky look… αλλιώς ( 2΄&15’’)
To smoky look είναι δύσκολο και απαιτεί μαεστρία και χρόνο για να το πετύχεις. Αν θέλεις παρόμοια ένταση στο βλέμμα σου σε χρόνο dt χρησιμοποίησε απλώς το μολύβι σου.

How to: Χρησιμοποίησε ένα μαλακό μολύβι για να υπογραμμίσεις το εσωτερικό του ματιού. Στη συνέχεια υπογράμμισε ελαφρά τις πάνω βλεφαρίδες κοντά στη βάση τους, με το ίδιο μολύβι και σβήσε το περίγραμμα με τα δάχτυλα σου με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και από μέσα προς τα έξω. Τέλος, πέρασε αρκετές στρώσεις μάσκαρα για όγκο ή μήκος για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα.

Χείλη:
Δώσε έξτρα λάμψη (55’’)
Ένα λιπ γκλος σε ιριδίζουσα υφή, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου και να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη.

How to: Χαμογέλασε με κλειστό στόμα και γέμισε τα χείλη σου με ένα κραγιόν σε ουδέτερο χρώμα όπως το ροδακινί, δαμασκηνί ή απαλό καφέ. Στη συνέχεια άπλωσε μικρή ποσότητα του γκλος στο κέντρο του κάτω χείλους.
Tip: Αν το κραγιόν ξεφύγει από τις γραμμές των χειλιών σου, χρησιμοποίησε ένα κονσίλερ σε στικ για να καλύψεις τυχών λάθη στο μακιγιάζ.

Gothic lips(2’30’’)
Ένα σκουρόχρωμο κραγιόν είναι ό,τι πρέπει για το ρεβεγιόν αρκεί να απλωθεί σωστά!
Στις γυναίκες με πιο ζεστό τόνο επιδερμίδας, ταιριάζουν τέλεια οι αποχρώσεις με κίτρινη ή χρυσή βάση, όπως τα καφέ, μπρονζέ και δαμασκηνί κραγιόν. Αν έχεις πιο ανοιχτή επιδερμίδα, επέλεξε κραγιόν σε αποχρώσεις με μπλε-κόκκινη βάση, όπως το φούξια, βιολετί και απαλό ροζ.

How to: Επέλεξε ένα προϊόν με κρεμώδη υφή και ένα μολύβι για τα χείλη σε κοντινή απόχρωση. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου με το μολύβι και έπειτα άπλωσε το κραγιόν. Το μολύβι γενικότερα όταν αναμειχθεί με το κραγιόν αποθεώνει το μακιγιάζ των χειλιών, αφού τα κάνει να φαίνονται στο λεπτό, πιο γεμάτα και σαρκώδη.
Tip: Μην ξεχνάς τον κανόνα: Για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, τονίζουμε μόνο χείλη ή μόνο μάτια. Ποτέ και τα δύο μαζί!

Ρουζ:
Δημιούργησε γωνίες(1’)
Ένα προϊόν highlighter είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο σου και να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου.

How to: Επέλεξε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή και εφάρμοσέ το στα μήλα του προσώπου σου. Φώτισε τις γωνίες σου με μια πούδρα με ιριδίζουσα υφή σε χρυσή(για τις πιο μελαχρινές)ή περλέ(για τις λευκές επιδερμίδες)απόχρωση. Άπλωσε με τη βοήθεια του πινέλου, από μέσα προς τα έξω κατά το μήκος των ζυγωματικών προς τους κροτάφους.
Tip: Αν έχεις ξερή επιδερμίδα, επένδυσε στην αγορά ενός τέτοιου προϊόντος σε ρευστή υφή. Μπορείς να το απλώσεις κατευθείαν ή να το αναμείξεις με την ενυδατική σου για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Girly cheek(1’)
Το ρουζ σε πιο… κοριτσίστικες αποχρώσεις όπως είναι το έντονο ροζ και το βερικοκί είναι το κατάλληλο προϊόν για να είσαι safe από το πρωί μέχρι το βράδυ.

How to: Άπλωσε το ρουζ σε κρεμώδη υφή στα μήλα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Και συνδύασε το με ένα ρουζ σε σκόνη, σε πιο απαλή απόχρωση, για να δώσεις μια πιο ζεστή λάμψη στο μακιγιάζ σου.
Tip: Δοκίμασε να αναμείξεις δύο αποχρώσεις ρουζ για καλύτερα αποτελέσματα. Ιδανικά ένα ροζ κοραλλί στα μήλα, για να φαίνεσαι πιο υγιής, και ένα πιο σκούρο ρουζ στα ζυγωματικά, για να δημιουργήσεις γωνίες, είναι ο τέλειος συνδυασμός.
faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...