Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ταντρικό σεξ:


Ταντρικό σεξ: Μόδα ή ανάγκη;

Ταντρικό σεξ: Μόδα ή ανάγκη;



Όλο και περισσότερα ζευγάρια στις ημέρες μας, έρχονται σε επαφή με το Ταντρικό σεξ βελτιώνοντας έτσι την ερωτική τους ζωή προσθέτοντας πολλά… ρίχτερ στον οργασμό τους.

Η επιστήμη της ερωτικής τέχνης Τάντρα, χρονολογείται από την αρχαιότητα και μετρά περίπου 6000 χρόνια ζωής. Τον τελευταίο καιρό όμως τείνει να γίνει… μόδα, με αυτούς που έχουν μυηθεί σε αυτό, να το συνιστούν ανεπιφύλακτα καθώς καλύπτει πλήρως τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Το Τάντρα διδάσκει πώς να αποκτήσουμε τον έλεγχο της σεξουαλικής ενέργειας, τόσο της δικής μας, όσο και του/της συντρόφου μας. Απαιτεί χρόνο, ατμόσφαιρα, πρακτική, επαφή και εμπειρίες, ενώ είναι αναγκαία και η σωστή χρήση της αναπνοής. Σύμφωνα με τους ειδικούς ασκητές του Τάντρα, μια από τις μεγαλύτερες ασκήσεις που απαιτούν χρόνο και έχουν ως στόχο την φώτιση μέσα από την σεξουαλικότητα, είναι η τιθάσευση και ο έλεγχος των ηβοκοκκιγικών μυών (είναι αυτοί που ελέγχουν την ούρηση). Υπολογίζεται ότι η προσπάθεια σύσφιξης τους με αργές και χαλαρές αναπνοές, μπορεί να γυμνάσει τον οργανισμό μας, να δώσει πλήρη έλεγχο στον οργασμό μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να καθυστερούμε την εκσπερμάτιση.
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...