Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google για το 2012!

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google για το 2012!


Κάθε χρόνο, η Google αποκαλύπτει μέσω του Zeitgeist τη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για να δείξει την τάση του διαδικτύου... Η μεγαλύτερη τάση αναζήτησης του 2012 είναι με διαφορά το Euro 2012 κάνοντας την έκπληξη και αφήνοντας πίσω αναζητήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τελικά κατέλαβαν την δεύτερη θέση.

Στις κορυφαίες θέσεις επίσης φιγουράρουν το iPad3 και το Κορεάτικο Pop τραγούδι Gangnam Style, το οποίο μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ περισσότερων θεάσεων στην ιστορία του Υou Τube με νούμερο που αγγίζει το 1 δισ. προβολές.

Παρά το γεγονός ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν δεύτεροι στη λίστα, έγιναν πολλές αναζητήσεις για μεμονωμένους αθλητές με τον Γιουσέιν Μπολτ, τον Μάικλ Φελπς και τον Ρότζερ Φέντερερ να βρίσκονται στην κορυφή.

Όπως αναμενόταν, το iPad ήταν το δημοφιλέστρο γκάτζετ στις αναζητήσεις, με δεύτερο το iPad mini και τρίτο το Samsung Galaxy S3 που πέρασε μπροστά από το iPhone 4S στην άτυπη μονομαχία των δυό τους.

Στις ταινίες, το Skyfall, η νέα ταινία του Τζέημς Μποντ φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google ήταν για μια ακόμη χρονιά η "τι είναι η αγάπη;".

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...