Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τον λόγο που διαλύθηκαν οι Beatles αποκάλυψε επιτέλους η Γιόκο


Τον λόγο που διαλύθηκαν οι Beatles αποκάλυψε επιτέλους η Γιόκο Όνο




Μια σειρά ηχογραφημένων συνεντεύξεων που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας δίνουν οριστική απάντηση στο κατά πόσο φταίει η Γιόκο Όνο που διαλύθηκαν οι Beatles.

«Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο Τζον δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ρίνγκο που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο Τζόρτζ ήταν ο επόμενος και ο Τζον τρίτος. Ο Πολ ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πολ και αυτό δεν τους άρεσε».

Αυτό δήλωσε η Γιόκο Όνο το 1987 σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη με τον Τζο Σμιθ του Rolling Stone. Προσθέτοντας πως «Παρόλο που ο Τζον αισθανόταν ΟΚ με την απόφασή του να φύγει από τους Beatles, υπήρχαν στιγμές που του έλειπαν οι υπόλοιποι και περίμενε από εμένα να τους αντικαταστήσω».

Η μαρτυρία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είπε ο Πολ Μακάρτνεϊ σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο, όταν δήλωσε «Η Γιόκο δεν διάλυσε την μπάντα. Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας».

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...