Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι top πόλεις για τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Forbes!


Οι top πόλεις για τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Forbes! (pics)



Ποιες είναι οι ωραιότερες πόλεις του κόσμου για να δεις τα Χριστούγεννα; Το περιοδικό Forbes ξεχώρισε αυτές που στήνουν ένα σκηνικό ονειρικό και απόλυτα γιορτινό!







Άμστερνταμ
/
Τι κάνει αυτήν την πόλη ξεχωριστή; Σύμφωνα με το Forbes έχει μοναδικές γιορτινές παραδόσεις αλλά και μοναδική διακόσμηση! Όλη η πόλη στολίζεται με λευκά φωτάκια, τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και οι κάτοικοι παρακαλούν να παγώσουν τα ποτάμια για να κάνουν πατινάζ!


Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο
/
Μπορεί να μην έχει χιόνια αλλά τα πολύχρωμα φωτάκια του παντού και το εορταστικό κλίμα της πόλης που διαρκεί σχεδόν 15 μέρες, με πάρτι, ποτό και φαγητό.


Άσπεν, Κολοράντο
/
Το πιο διάσημο ski resort της Αμερικής γιορτάζει τα Χριστούγεννα στα λευκά όπως είναι φυσικό αλλά το όλο σκηνικό της πόλης που θυμίζει παλιές εποχές είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Μια βόλτα με άμαξα και άλογα θα πείσει και τους πιο άκαμπτους!


Βοστόνη
/
2800 λάμπες γκαζιού και αμέτρητα λευκά φωτάκια συνθέτουν ένα μεγαλειώδες σκηνικό στη διάσημη πανεπιστημιούπολη, παρέα με ένα τεράστιο έλατο που στολίζεται εντυπωσιακά! Οι βόλτες στην πόλη ειδικά όταν είναι χιονισμένη τα Χριστούγεννα δίνουν μια μοναδική αίσθηση σαν να βρίσκεται ο επισκέπτης στην παλιά Αγγλία.


Κολωνία, Γερμανία
/
Η Γερμανία φημίζεται για τις υπέροχα στολισμένες πόλεις της τα Χριστούγεννα. Η Κολωνία όμως είναι μια πανδαισία! 8 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες αγορές και στις δύο πλευρές του Ρήνου γεμάτες στολίδια και άλλα είδη περιμένουν τον επισκέπτη. Η εντυπωσιακότερη στήνεται μπροστά στον καθεδρικό ναό της πόλης.

Νέα Υόρκη
/
Η κορωνίδα των πόλεων, ανταγωνίζεται το καλύτερο κινηματογραφικό σκηνικό. Άμαξες, λαμπιόνια, τεράστια παιχνιδάδικα, στολισμένες βιτρίνες πολυτελών καταστημάτων, το διάσημο δέντρο στο Rockefeller Center συνθέτουν μια μοναδική εικόνα!


Το χωριό του Άη Βασίλη και το Santa Park, Napapiiri, Λαπωνία, Φινλανδία
/
Αυτή είναι η απόλυτη πόλη των Χριστουγέννων! Το ντεκόρ; Μοναδικό! Παντού σπιτάκια και μαγαζιά που θυμίζουν το εργαστήρι του Άη Βασίλη, στολισμένα δέντρα, χιόνι, κτίρια φωτισμένα με τη μορφή του Άη Βασίλη. Υπάρχει πιο ιδανικό μέρος για γιορτές;Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...