Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η πορνοστάρ που απειλεί τις διασημότητες της Ιταλίας!


Η γνωστή Ιταλίδα πορνοστάρ  Λέα ντι Λέο πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε προαναγγείλει ότι θα....
εκδώσει βιβλίο με τις εμπειρίες της με διάσημους ανθρώπους της Ιταλίας, με την υπόθεση να έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια!


Από τις χώρες που έχουν αρκετά εξελιγμένη την πορνο0γραφία είναι η Ιταλία, όπου αρκετές πορν0στάρ έχουν κάνει διεθνή καριέρα. Μία από τις cougar που φαίνεται να έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα, είναι η Λέα ντι Λέο.

Ξεκινώντας την καριέρα της από ροζ γραμμές εντυπωσίασε τους παραγωγούς και της πρότειναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ροζ ταινίες. Με το πέρασμα του καιρού, οι ταινίες της έγιναν ανάρπαστες και όπως είναι λογικό, αρκετοί διάσημοι στη γειτονική χώρα που είχαν βαρύ πορτοφόλι δεν δίστασαν να περάσουν αξέχαστες βραδιές μαζί της.

Μέχρι εκεί, όλα καλά. Ωστόσο, η εντυπωσιακή πορν0στάρ, αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της με τους θαυμαστές της και να μπορέσει έτσι, να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο το όνομά της και να βγάλει κέρδη.

Για το λόγο αυτό, πριν από περίπου δύο εβδομάδες ανακοίνωσε πως θα εκδώσει βιβλίο με τις εμπειρίες της με τις διασημότητες της Ιταλίας. Κάπου εκεί ξεκίνησαν και τα νομικά προβλήματα.

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες αρνήθηκαν να φανεί το όνομά τους σε αυτές τις σελίδες (για ευνόητους λόγους) και οδήγησαν την Ιταλίδα πορν0στάρ στα δικαστήρια. 


Μάλιστα, δυο από αυτούς, αποφάσισαν να τη χρηματοδοτήσουν για να βγάλει τη δική τους σκηνή από το βιβλίο. Ο ένας έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ και ο άλλος των 40.000 ευρώ.

Στο βιβλίο η Λέα ντι Λέο, αναφέρει πως ο Μάσιμο Αμπροσίνι είναι αρκετά προικισμένος ενώ υπάρχουν και περιγραφές με τους Μποζίνοφ, Μποριέλο, Μπρεσάν, Κόκο, Ντάλα Μπόνα, Ιακουίνταμ, Ιντζάγκι και Ρετζινάλντο (άλλους τρεις και θα έφτιαχνε 11αδα…).

«Οι ποδοσφαιριστές, είναι οι καλύτεροι στο σ$ξ. Μάλλον επειδή προπονούνται πολλή ώρα στο γήπεδο και το κρεβάτι», αναφέρει στα πρώτα της λόγια για τις εμπειρίες της.

Πηγή: to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...