Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συνέλαβαν 93 μέλη παραθρησκευτικής οργάνωσης για διασπορά φημών με το "τέλος του κόσμου".

Οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν 93 ανθρώπους με την κατηγορίας της διασποράς φημών περί του "επικείμενου" τέλους του κόσμου και ξεχωριστά συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος ξυλοκόπησε 23 παιδιά σε δημοτικό σχολείο, υπό "την ψυχολογική επήρεια" των προβλέψεων αυτών, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Οι 93 άνθρωποι από επτά κινεζικές επαρχίες, μεταξύ των οποίων είναι μέλη του παραθρησκευτικού δόγματος του "Παντοδύναμου Θεού", συνελήφθησαν διότι "μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες", προσέθεσε το πρακτορείο ειδήσεων.

"Αυτά τα μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης προσφάτως ενστερνίσθηκαν την προφητεία των Μάγιας και προμηνύουν ότι ο ίδιος δεν θα λάμπει και το ηλεκτρικό δίκτυο δεν θα λειτουργεί για τρεις ημέρες αρχής γενομένης από τις 21 Δεκεμβρίου", μεταδίδει το Νέα Κίνα, επικαλούμενο το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Ζινίνγκ, πρωτεύουσας της νοτιοανατολικής επαρχίας Τσινγκχάι.

Η Κίνα έχει εξαπολύσει μία εκστρατεία για την πάταξη του δόγματος του "Παντοδύναμου Θεού", το οποίο από την πλευρά του έχει κηρύξει "αποφασιστική μάχη" κατά του "Κόκκινου Δράκου" του ΚΚΚ.
Σε ξεχωριστό του τηλεγράφημα το Νέα Κίνα μεταδίδει πως η αστυνομία στην επαρχία Χενάν συνέλαβε έναν άνδρα, ονόματι Μιν Γιονγκτζούν, γιατί ξυλοκόπησε με μαστίγιο 23 μαθητές δημοτικού και μία γυναίκα, η κατοικία της οποίας βρισκόταν κοντά στο σχολείο.

"Οι προκαταρκτικές έρευνες της αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο Μιν, χρόνια επιληπτικός, βρισκόταν υπό τη σοβαρή ψυχολογική επίδραση της φημολογίας για το επικείμενο τέλος του κόσμου, που αναφέρεται στις αρχαίες προβλέψεις", προσθέτει το πρακτορείο.

Ο Μιν συνελήφθη με την κατηγορία των υποψιών για την υπονόμευση της δημόσιας τάξης, υπογραμμίζει το Νέα Κίνα.



πηγη:thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...