Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ -ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον τελευταίο μήνα του χρόνου;
Το φάγαμε και το δώδεκα. Πως θα είναι όμως ο τελευταίος μήνας του; Τι μας υπόσχονται τα άστρα; Τι πρέπει να προσέξουμε; 

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στον Αιγόκερω και να σε δυσκολεύει, προσπάθησε να είσαι σταθερός στις απόψεις σου, οργάνωσε το χρόνο σου και μην αφήνεις τα εξωτερικά γεγονότα να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Υπερασπίσου την εργασία σου χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό και να κάνει τα εύκολα- δύσκολα, έχε υπομονή στις επαφές σου με τους άλλους. Μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, επιδίωξε ηρεμία και, αν δεν είσαι έτοιμος για μεγάλες αποφάσεις, ζήτα πίστωση χρόνου πρώτα από τον εαυτό σου, ώστε να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σου και μετά να τα επιδιώξεις. Το ίδιο διάστημα, που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, η κατάσταση στα συναισθηματικά σου θα σε αναστατώσει λίγο και χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να την ξεπεράσεις. Στην εργασία σου φρόντισε να είσαι δραστήριος και μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές, αν δεν βεβαιωθείς πρώτα ότι θα έχουν καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη και θα σου χαρίσει μεγάλη εύνοια, για να κινηθείς τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, θα σε βρουν αγκαλιά με την οικογένειά σου και θα περάσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας μήνας με πολλές υποχρεώσεις είναι ο Δεκέμβριος για εσένα. Λόγω της θέσης της Αφροδίτης και του Ερμή στον Σκορπιό για το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι προσεχτικός σε ό,τι κάνεις και λες απέναντι στον σύντροφό σου. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι πιθανό, ανεξάρτητα από το ότι γρήγορα θα υπάρξει άμβλυνση. Η επικοινωνία και η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη και θα υπάρχει έντονος ερωτισμός, με κυριαρχία του ερωτικού πάθους, που θα απαλύνει αρκετά τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν προηγηθεί. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, προσπάθησε να εξισορροπήσεις το συναίσθημα με την λογική σου και μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο ή λάθος άνθρωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι ένας τομέας που θα έχει μέτρια εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί θα είναι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί, που θα διεκδικήσουν τη δουλειά σου ή θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχεις, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι σε πολλά σημεία θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια, που θα σε επιβραδύνουν. Τα οικονομικά σου θα δεχθούν πιέσεις και αυτό γιατί θα έχεις ανθρώπους, που θα απομυζούν τα έσοδά σου, είτε εκούσια είτε ακούσια. Ταυτόχρονα, η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες που συνηθίζεις, θα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, μην κάνεις περιττές αγορές, μην δανείζεις και κάτι μπορεί να αποταμιεύσεις. Αν όχι αυτό, σίγουρα δεν θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και δεν θα δημιουργήσεις νέες οφειλές.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μερικές από αυτές θα έχουν εύκολη έκβαση, άλλες όμως θα σε δυσκολέψουν έντονα. Με τον Άρη να κινείται στον Αιγόκερω, μέχρι τις 26 του μήνα και να σε επηρεάζει, μη χάνεις το χρόνο σου, αν βλέπεις ότι κάτι δεν αλλάζει και μην επιμένεις να ανατρέψεις αυτά που βρίσκουν συνεχώς εμπόδια. Στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αντιμετώπισε τις δυσκολίες σου σαν πρόκληση για ένα δυναμικό ξεκίνημα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, δείξε την ανάλογη πυγμή και τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα θα είναι εναλλασσόμενα και εδώ θα πρέπει να είσαι λίγο ψύχραιμος και διαλλακτικός στο ενδεχόμενο μίας αιφνίδιας κρίσης του ανθρώπου που σε αφορά. Αν είσαι μόνος σου, αυτό το διάστημα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 28 και τον Άρη να έχει μεταφερθεί στον Υδροχόο από τις 26 και μετά, παράμεινε προνοητικός στα οικονομικά σου και κυρίως απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο, να παρασυρθείς σε καινούργιες αγορές, που θα ανεβάσουν το χρεωστικό σου υπόλοιπο και θα σε αγχώσουν. Είναι κρίμα για μία επιπόλαιη στιγμή, να σε βρει ο νέος χρόνος στα down σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απαιτείται μεγάλη προσοχή το Δεκέμβριο στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό και θα δημιουργεί προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη σχέση σου, με ορατό το ενδεχόμενο ή την απειλή του χωρισμού και της απομάκρυνσης. Αν διατηρείς παράλληλο δεσμό, καλύτερα να τον διακόψεις όσο είναι νωρίς, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και προσπάθησε να διαφυλάξεις αυτό που έχεις. Τις εορταστικές ημέρες τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει και εσύ, πιο ικανοποιημένος και ασφαλής, θα επιδιώξεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Μην διστάσεις να το κάνεις, όσο κι αν το οικονομικό κόστος σε περιορίζει. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που σε αφορούν και μπορείς να διαλέξεις! Αν τώρα ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου και επιχειρήσεις αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις κάποια σχέση, καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός και να μην ενθουσιαστείς αμέσως, αλλά να πάρεις το χρόνο σου, για να δεις αν πραγματικά είναι όλα τόσο καλά όσο φαίνονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά, αρκεί να κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Μην αλλάξεις τίποτα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και μη διανοηθείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για τις συνέπειές τους. Από εκεί και μετά, μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούν πίσω τα σχέδια σου και να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Σε κάθε περίπτωση, τακτοποίησε όλες σου τις αρμοδιότητες, πριν αναλάβεις καινούργιες και μην μπαίνεις στο στόχαστρο των ανταγωνιστών σου, τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Στα οικονομικά σου, από τις πρώτες ημέρες θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ιδιαίτερα ευνοϊκές ημέρες για την αύξηση των εσόδων σου είναι τα μέσα του Δεκεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Μπορείς τότε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου αποφέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα καταφέρεις να επεκταθείς, να βρεις λύσεις σε προβλήματα ή να κάνεις νέους δυνατούς συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό σου. Με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό Τοξότη, από τις 11 του μήνα και μετά, τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχουν ευοίωνες προοπτικές, που μπορούν να ικανοποιήσουν και την πιο παράδοξη φιλοδοξία σου. Ευνοείται οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, σεμινάρια επιμορφωτικού χαρακτήρα και κλείσιμο νέων συμφωνιών, με άτομα έξω από τον χώρο που κινείσαι. Στα ερωτικά σου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 13 και την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ίδιο ζώδιο στις 16, θα υπάρχει ένας μόνιμος και έντονος αναβρασμός, καθώς κάτι σχετικά νέο θα παρουσιάσει δυσκολίες, που θα σε κάνουν περισσότερο απαιτητικό. Άσε λίγο το χρόνο να κυλήσει και να γίνουν πιο ευδιάκριτες οι προθέσεις του, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με μία νέα σχέση. Το ίδιο διάστημα, απόφυγε να κοινοποιείς τα σχέδια σου σε τρίτους και έλεγξε περισσότερο τα εκφραστικά σου μέσα, για να μην δημιουργήσεις περιττές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά σου, χωρίς τίποτα συγκεκριμένο να πηγαίνει άσχημα, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Οι πιέσεις θα δεν λείψουν, αλλά υπάρχει πιθανότητα, μέχρι τις 26 του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω, να ενισχυθείς οικονομικά από εξωτερικούς παράγοντες και να νιώσεις καλύτερα. Δύο μέρες μετά, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, δώσε προτεραιότητα στις οικογενειακές σου υποθέσεις, εκδήλωσε τον συναισθηματισμό σου και θα περάσεις στιγμές ζεστασιάς με τους οικείους σου, που θα σου μείνουν αλησμόνητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση στη σχέση σου αυτόν το μήνα θα είναι λίγο αντιφατική, φίλε Δίδυμε. Αφενός η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δίνει γοητεία και ερωτισμό μέχρι τις 16 και αφετέρου ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να τα βάζεις με το ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τις περισσότερες φορές. Κινήσου λοιπόν με ενδιαφέρον και ερωτισμό απέναντί σου και μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν σημασία για σένα και τη σχέση σας. Έτσι, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του, χωρίς φασαρίες και προβλήματα. Τις ημέρες των εορτών, κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας και θα περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, τότε ανήκεις στους ιδιαίτερα ευνοημένους του μήνα, όχι επειδή πρόκειται να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά λόγω του ότι δεν θα σε απασχολήσουν αισθηματικά προβλήματα και θα περάσεις ζωή χαρισάμενη, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, χωρίς να δίνεις αναφορά σε κανέναν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με τη δουλειά σου τα πας καλά και μπορείς να τα πας ακόμα καλύτερα, αν είσαι Δίδυμος. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό μέχρι τις 11, θα φέρει μία σχετική ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Μυστικά και ψέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, θα σε μπερδέψουν και θα σε αποσυντονίσουν, όσον αφορά στην εντιμότητα και την εχεμύθεια των συνεργατών σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο όμως, θα έχεις τη δυναμικότητα και την ενεργητικότητα να ξεπεράσεις πολλά λάθη στη δουλειά σου, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις και νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σου θα φέρει στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις άμεσα. Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα κινηθούν σε καλό επίπεδο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα έχει πολλή δουλειά για εσένα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστο, γιατί έρχεται ως συνέπεια μία γενικότερης προόδου, που θα σε χαρακτηρίσει. Με τον Ερμή μέχρι τις 11 και την Αφροδίτη μέχρι τις 16 στο φιλικό για εσένα Σκορπιό, τα σχέδιά σου για επέκταση ή νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν και εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να προλάβεις την εξέλιξη τους. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 13, μην αφήνεσαι σε οικονομικά ρίσκα και απόφυγε τα έξοδα που δεν σου είναι απολύτως απαραίτητα, γιατί θα παρεκτραπείς χωρίς να το καταλάβεις! Αν όμως οργανώσεις σωστά το χρόνο σου, είναι σίγουρο πως θα προλάβεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, τόσο στη δουλειά όσο και σε οικογενειακά θέματα που παραμένουν μετέωρα, και να υποδεχτείς τα φετινά Χριστούγεννα με ήρεμη και ανάλαφρη διάθεση, ώστε να τα απολαύσεις. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θα είναι μία γόνιμη και τυχερή περίοδος για εσένα, με δυνατό το στοιχείο της ερωτικής και δημιουργικής δράσης, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τόλμησε καινοτομίες σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και αυτή με την σειρά της, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας καταπληκτικός αστρικός συνδυασμός υπόσχεται θετικές εξελίξεις τον Δεκέμβριο στον αισθηματικό σου τομέα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μάλλον δεν θα παραμείνεις για πολύ, καθώς μέσα από κοινωνικές γνωριμίες και φιλικές παρέες θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Μην ενδώσεις αμέσως και δώσε λίγο χρόνο, πρώτα από όλα σε εσένα, για να ζήσεις το ταξίδι της αποπλάνησης. Οι ήδη δεσμευμένοι δεν χρειάζεστε να φοβάστε τίποτα, αφού μέσα στο ερωτικό στοιχείο μπλέκεται και αυτό της φιλίας, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση και μία πολύ πιο θερμή σχέση με τον σύντροφό σας, ιδιαίτερα τις ημέρες που ο έναστρος ουρανός θα σε δυσκολεύει και θα προκαλεί αναίτιες εντάσεις και διαφωνίες. Ασχολήσου ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, άκουσε και συμμερίσου τα προβλήματά του και, στο τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, κάντε όνειρα εν όψει του νέου χρόνου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον τομέα των επαγγελματικών σου τον Δεκέμβριο θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Λόγω της θέσης του Άρη στον Αιγόκερω, θα δεις να δυσκολεύει η επαφή με τους συνεργάτες σου και άλλα πράγματα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνουν αυτοί από την μεριά τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε αρκετό χρόνο από την παραγωγικότητα σας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Κράτα διπλωματική στάση και μην περιμένεις θαύματα. Από τις 13 του μήνα όμως και μετά, που ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό, διορθώνονται αισθητά τα πράγματα και θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα τόσα πολλά ταλέντα που έχεις! Τα οικονομικά, προβλήματα συνεχίζονται κι εσύ βρίσκεσαι σε συνεχές τρέξιμο, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Τακτοποίησε κάποιες παλιές υποθέσεις που σε προβληματίζουν και μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις, φτιάχνοντας αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.



ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος στον Τοξότη και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, σε κάνουν ιδιαίτερα νευρικό αλλά και δραστήριο. Τα πράγματα γύρω σου θα εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς και από τη μία θα δοκιμάζουν τις αντοχές σου, από την άλλη θα σε ανανεώνουν και θα σου χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μπορείς να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σου, ώστε να μην τα έχεις μπροστά σου. Δεν θα είναι κάτι εύκολο για εσένα, αλλά στο τέλος θα νιώσεις απόλυτα δικαιωμένος από τις εξελίξεις τους και αξίζει τον κόπο και τον μόχθο σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε απαλλάξουν από καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα αρχή, σε έναν βασικό τομέα της ζωής σου, που θα σε ανανεώσει. Μην αναβάλλεις τρεχάματα και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, απόκτησε τις κατάλληλες γνωριμίες, που θα προωθήσουν κάποια βασική σου επιδίωξη. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να ξέρεις ότι τον τελευταίο μήνα του χρόνου, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τον έναστρο ουρανό, θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, υγείας ή οικονομικά και θα βάλεις νέες βάσεις για τον καινούργιο χρόνο που έρχεται. Έφτασε η ώρα να καλωσορίσεις το 2013 με μία πιο αισιόδοξη διάθεση και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος από τα λάθη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό για το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου δεν θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου και τις περισσότερες φορές θα είναι άνευ λόγου και αιτίας. Ο χρόνος που θα αφιερώνεις στο ταίρι σου θα είναι περιορισμένος και ενδέχεται να ακούσεις γκρίνιες και παραπονάκια, που όμως συχνά θα είναι δικαιολογημένα. Από την άλλη πλευρά, με την Αφροδίτη να κινείται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16, το πάθος θα είναι έντονα έκδηλο ανάμεσά σας και ο έρωτας θα πρωτοστατήσει. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και φέρε στην επιφάνεια τα κρυφά σου συναισθήματα για εκείνον. Θα τον καταπλήξεις και δεν θα έχει να σου καταλογίσει κάτι! Το δεύτερο μισό του μήνα, θα αρχίσεις σταδιακά να βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου! Τις ημέρες των εορτών θα δεις πως η σχέση σου θα αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα και η επικοινωνία μεταξύ σας θα αποκατασταθεί. Εσύ που είσαι ακόμα σε φάση ερωτικής αναζήτησης, δείξε επιφυλακτικότητα στα φλερτ και στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, γιατί ίσως να μην έχουν την εξέλιξη που προσμένεις. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, από τις 26 και μετά, ο έρωτας θα χτυπήσει και τη δική σου πόρτα. Μία νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο Δεκέμβριος ευνοεί σημαντικά τα σχέδια σου καθώς ενισχύει την διάθεση σου να αγωνιστείς για την εφαρμογή τους. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό, από τις 13 του μήνα και μετά, θα έχεις την έμπνευση και το κριτικό πνεύμα, για να καταλάβεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κινηθείς. Ακόμη, άτομα που σε πιστεύουν θα σταθούν στο πλάι σου, όταν τα χρειαστείς. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, η πελατεία σου θα αρχίσει να μεγαλώνει, ενώ αν ψάχνεις εργασία, δεν αποκλείεται να βρεις την ιδανικότερη για εσένα, με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Στα οικονομικά σου, για το πρώτο μισό του μήνα, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις με χρέη που σου οφείλουν, γεγονός που δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα επιθυμείς, αλλά μην απογοητευτείς, γιατί πολύ γρήγορα θα τα πάρεις. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 13 στον Τοξότη, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για εσένα και ένας σημαντικός κύκλος ανοίγεται μπροστά σου, στον τομέα της καριέρας σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι σαφώς ένας δύσκολος μήνας για εσένα, γιατί ψυχικά είσαι ήδη κουρασμένος από το προηγούμενο διάστημα, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή και τώρα δεν είσαι σε θέση να ανεχτείς την παραμικρή ευθύνη ή πίεση, που πιθανώς θα σου ασκηθεί. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό για το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα νιώθεις να σε βαραίνει η μοναξιά. Ακόμη και ο τομέας της εργασίας σου θα είναι μία μόνιμη πηγή άγχους και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις μία κρίση, εξαιτίας απρόβλεπτων αναβολών. Στις 13 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι πιο ευοίωνα και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί κάπως. Από εκεί και μετά, που θα έχεις και την ταυτόχρονη συμπαράσταση του κυβερνήτη σου Ερμή, που θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί, η περίοδος θα τονίσει την τύχη σου στον έρωτα, την μέγιστη ικανοποίηση των ικανοτήτων σου και κάθε είδους επενδυτικές δραστηριότητες. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα! Τις εορταστικές ημέρες, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτούς που αγαπάς και να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία θέματα του σπιτιού, που έχουν μείνει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, παρόλο που οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι λίγο δύσκολες για το ζώδιό σου λόγω της κίνησης του Ερμή στον Σκορπιό, που θα προκαλεί απανωτές αναίτιες συγκρούσεις από τις 11 και μετά, όλα θα πάνε μια χαρά. Αυτό το διάστημα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν και να τα βρεις με τον σύντροφό σου, κάτω από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου για να αλλάξεις μερικά πράγματα στη σχέση σας, που θα σας κάνουν και τους δύο να νιώσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι από αυτούς που έχουν μόνιμη παρέα την μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να ευχαριστηθείς και να διασκεδάσεις. Βέβαια, μέσα από τον κύκλο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας απρόσμενος έρωτας, που ούτε καν φανταζόσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Από τις πρώτες μέρες θα δεις ότι μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μερικά θέματα που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, να μην προχωρούν. Αυτό θα είναι εντελώς προσωρινό και θα κρατήσει για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από εκεί και μετά, με την εύνοια που θα σου στείλουν οι πλανήτες, θα δεις τις καταστάσεις να βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν. Τώρα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Βάλε πρόγραμμα και δες τι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Από τις 28 και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δεκέμβριος προμηνύεται μήνας με αρκετό άγχος και ένταση για το ζώδιό σου, ακόμη και για πράγματα με τα οποία δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι, σύμφωνα με την ψυχρή λογική. Ο ρεαλισμός είναι κάτι που γενικότερα προσβάλλει την συναισθηματική σου φύση και σε καταπιέζει, αλλά τώρα που οι συνθήκες είναι ιδανικές, με τη θέση του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 26 του μήνα, πρέπει να τον διδαχθείς και να μάθεις να τον χρησιμοποιείς στις καθημερινές σου συναλλαγές. Σταμάτα αυτό το ατέλειωτο παλαντζάρισμα που κάνεις και προσπάθησε να είσαι πιο λογικός στις επαγγελματικές σου επαφές και αισθηματικές συναντήσεις. Θα σου βγει σε καλό! Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Τοξότη, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε νομικές ή άλλες εκκρεμότητες που έχεις. Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου να κυλούν χρονικά εις βάρος σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της από τον Τοξότη, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και η δημιουργικότητά σου σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα τονισμένη. Αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι μετακομίσεις και κάθε είδους μετακινήσεις. Αν σκέφτεσαι λοιπόν εδώ και καιρό σχετικές ενέργειες, ήρθε ο καιρός να τις κάνεις και μην τις παρατείνεις άλλο! Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 28, εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν δυνατές εξελίξεις στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου τομέα, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επενδύσεις στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις και μην κάθεσαι άπραγος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ανασκόπηση στα λάθη σου ή ακόμη και μία αξιολόγηση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σου θα είναι απαραίτητη αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σου, αν δεν θέλεις να τελειώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου δεν περνάει και την καλύτερή της περίοδο και θα πρέπει να κάνετε και οι δύο υπομονή, να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Με καλή θέληση και την βοήθεια του Ερμή, από τις 11 και μετά στον Τοξότη, μπορείτε να τα καταφέρετε και να είστε πολύ καλύτερα από πριν. Στην περίπτωση που πορεύεσαι μόνος σου, κάπου στα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο, θα σου ζητηθεί να δώσεις μία ευκαιρία σε μία νέα σχέση, για να εξελιχθεί. Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, μιας και η πορεία της έχει πολλές πιθανότητες να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα πράγματα ίσως να μην έρχονται όπως τα θέλεις. Μέχρι τις 13, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στον Κριό και θα σε επηρεάζει, θα υπάρχουν μπερδέματα και μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, γεγονός που θα σε φέρνει αρκετές στιγμές στα όρια σου. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο τρίπτυχο: δουλειά-υπευθυνότητα-εγρήγορση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα πετύχεις όλα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να χαθούν, γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, ο μήνας θα είναι εξαιρετικά άστατος και ως τέτοιος δεν θα σου επιτρέψει να κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες. Κάποια έξτρα έξοδα, λόγω των επικείμενων εορτών, θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και, για να φανείς συνεπής, θα πρέπει να βάλεις απαραίτητα προτεραιότητες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας αρκετά αισιόδοξος μήνας θα είναι ο Δεκέμβριος για εσένα με τον Ερμή μέχρι τις 11 και την Αφροδίτη μέχρι τις 16, να κινούνται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως αισθηματική τύχη, οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες αξιοποίησης των ταλέντων σου. Πρόσεξε μόνο το ίδιο διάστημα, με την παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, να μην ρίξεις όλο το βάρος σου στον οικονομικό τομέα και παραμελήσεις τον προσωπικό σου, γιατί έτσι θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις και θα ξυπνήσεις για τα καλά τη ζήλεια και την καχυποψία του συντρόφου σου. Στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, νέες γνωριμίες και ανοίγματα θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σου και θα απαιτήσουν από τη μια να αναθεωρήσεις τα πράγματα σε κάποιες σχέσεις σου και από την άλλη να υιοθετήσεις νέες συνήθειες. Δεν είναι τίποτα, αρκεί πραγματικά να θελήσεις να προσαρμοστείς και να μην φέρεις αντιστάσεις! Από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο ζώδιο του Τοξότη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εισπράξεις χρήματα που είχες ξεχασμένα ή ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου, με κάποια δραστηριότητα εκτός του αντικειμένου σου. Μείνε ανοιχτός σε νέες προτάσεις που θα σου γίνουν και μην εμμένεις στα ίδια και τα ίδια. Θα έχεις πολλές εναλλακτικές. Στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προτίμησε να περάσεις τις Χριστουγεννιάτικες μέρες σου παρέα με την οικογένεια και τον σύντροφό σου και μην ενδώσεις σε προκλήσεις φίλων για αποδράσεις, είτε μακρινές είτε κοντινές. Το ενδεχόμενο να παρεκτραπείς και να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει η σχέση σου, είναι πολύ σοβαρό και οφείλεις να συγκρατηθείς ή, ακόμα καλύτερα, να μην μπεις καν στον πειρασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αλλαγές που έχεις κατά νου να κάνεις στο πεδίο των αισθηματικών σου είναι πολλές και η αλήθεια είναι ότι, με την βοήθεια του συντρόφου σου και με ορθή κρίση, υπομονή και επιμονή, μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σε ευνοεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορείς να αλλάξεις σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή, που θα αποβεί σωτήρια και για τους δύο σας. Η ψυχολογική σας διάθεση τώρα θα βελτιωθεί, αλλά και το συναίσθημα που θα έχετε ο ένας για τον άλλον θα είναι από τη μία πιο βαθύ, από την άλλη πιο έκδηλο, με αποτέλεσμα να σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι μόνος σου, είναι προτιμότερο αυτό το μήνα να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες και να μην βασίζεις το μέλλον σου σε υποσχέσεις και βαρύγδουπα λόγια ατόμων, που θέλουν να σε γοητεύσουν. Βγες έξω, διασκέδασε, κάνε τις απαραίτητες εορταστικές εξόδους σου και προτίμησε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν μεγάλα λόγια, για να σε κατακτήσουν. Θα δεις ότι στο τέλος και θα περάσεις καλά αλλά και θα προστατέψεις και την δημόσια εικόνα σου από παραστρατήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και πολύ καλές ιδέες για την βελτίωση της δουλειάς σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, επιχείρησε να κάνεις αλλαγές, βάλε κάποιο σχέδιο σου σε εφαρμογή, παρουσίασε τις ιδέες σου με το μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις και διεκδίκησε την αύξηση που θέλεις, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Δώσε τώρα προτεραιότητα στη λύση των όποιων οικονομικών προβλημάτων σου και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Τοξότη, οι νέες συνεργασίες και συναναστροφές θα σου δώσουν διεξόδους και θα σε απαλλάξουν από ένα μόνιμο βάρος που αντιμετωπίζεις από καιρό στον χώρο της εργασίας σου, είτε αυτό είναι κάποιο πρόσωπο είτε μία αρμοδιότητα που δεν λέει με τίποτα να διεκπεραιωθεί. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Καρκίνο, πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, αλλά πρέπει να κάνεις και εσύ κινήσεις προς αυτή τη μεριά και να μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Μεγάλη βελτίωση υπόσχεται ο φετινός Δεκέμβριος για εσένα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου του, αλλά η δουλειά και η υπερένταση που θα σου έχουν δημιουργήσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι τις 16 του μήνα, θα σε εξουθενώσουν και ίσως σου δημιουργηθούν και κάποια μικρά προβλήματα υγείας, που όμως θα ξεπεραστούν, αν αποφασίσεις να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ και φιλτράρεις τα γεγονότα που θα συμβούν κάτω από το πρίσμα της λογικής σου. Από εκεί και μετά, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου στις 13, όλα θα εξαφανιστούν και θα ξαναβρείς το χαμένο σου δυναμισμό. Η απόδοσή σου θα αρχίσει να βελτιώνεται και οι συνεργασίες σου θα είναι πέραν του δέοντος κερδοφόρες, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Πρόκειται για μία εποχή σημαντικών εξελίξεων στις προσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου, να ανασυγκροτηθείς τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό, ώστε να υπερασπιστείς αποτελεσματικά τα συμφέροντα σου. Καλλιέργησε όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινωνικές σου σχέσεις, γιατί θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα είσαι κάπως ευερέθιστος, γεγονός που ίσως να οφείλεται στις πολλές ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μοιραστείς τα άγχη σου με τους πολύ στενούς σου φίλους και την οικογένειά σου. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα κρύβει για εσένα κάποιες δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος πρόκειται να εμφανιστούν προβλήματα που πίστευες ότι είχες λύσει και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, σχετικές με την ερωτική σου σχέση. Μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις, γιατί τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα. Ο Ερμής στον Σκορπιό μέχρι τις 11 και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16, προκαλούν εντάσεις και πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κάποια αλλαγή πορείας, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τις όποιες αποφάσεις πάρεις. Είναι ένα χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να αλλάξεις ρότα, πράγμα που θα σε αποσυντονίσει αρκετά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όμως, με την Αφροδίτη να έχει πάρει θέση πλέον στο ζώδιό σου, τα πράγματα για εσένα και τη σχέση σου θα είναι εξαιρετικά. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες νέων γνωριμιών, που θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση και θα σε ξυπνήσουν από τον ερωτικό λήθαργο, που είχες πέσει το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τις πρώτες μέρες του μήνα, θα πρέπει να κινείσαι με πολλή προσοχή, γιατί με τον κυβερνήτη σου Δία να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και τον Ερμή στον Σκορπιό, η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν, δεν πρέπει να σε αγχώνουν καθόλου, γιατί έτσι όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Από τις 16 και μετά όμως, που ο Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις και τότε μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Κατά το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω, μέχρι τις 26 του μήνα, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Τις μέρες των εορτών, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου θα διατηρηθεί μία μικρή ασάφεια στους βασικούς τομείς της ζωής σου, αλλά με τη βοήθεια του Άρη, που θα κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 26, θα βρεθούν κάποιες λύσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Επέμεινε στις διεκδικήσεις σου, ακολουθώντας πιστά τις λογικές τακτικές σου και δε θα βγεις χαμένος. Η ταλαιπωρία που θα υποστείς, με την Αφροδίτη μέχρι τις 16 και τον Ερμή μέχρι τις 11 στον Σκορπιό, θα είναι κυρίως ψυχολογική και δεν θα πρέπει να την αφήσεις να σε κάνει απαισιόδοξο και νευρικό. Οι έγνοιες, τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα είναι πράγματα, που με λίγη υπομονή μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να μην αφήσεις τα ψυχοσωματικά σου να σου δημιουργήσουν καταστάσεις, που θα σου ρίξουν το ηθικό και θα μειώσουν τις αποδόσεις σου. Από τις 21 και μετά, που θα αρχίσει ο γενέθλιος κύκλος σου, να περιμένεις αυξημένη κινητικότητα σε καθημερινή βάση και ίσως τώρα υιοθετήσεις νέα ενδιαφέροντα, ερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που θα σου φτιάξουν το κέφι. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, δράσε με ηρεμία και θα βγεις από τα αδιέξοδα σου τόσο εύκολα, όσο μπήκες. Κάτι ανάλογο ισχύει και στον οικονομικό τομέα, που αν κάνεις ένα σωστό και ρεαλιστικό πρόγραμμα, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος των χρεών σου και να υποδεχτείς το νέο χρόνο, μεταφορικά και πραγματικά, ανάλαφρος από τις σκοτούρες και τις έγνοιες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι τις 26 του μήνα, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αυτόν το Δεκέμβριο. Η σχέση σου θα μπορεί να γίνει ιδανική, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που έχεις απέναντι του και να πάψεις να είσαι καχύποπτος και ευαίσθητος, με παρελθοντικά, μελανά θέματα, που έχετε υποτίθεται ξεπεράσει. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε για την κοινή σας πορεία, βάζοντας νέες βάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Μέχρι τέλος του μήνα, σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και πάθος, έτσι, για να… ξεχνιέσαι και λίγο από αυτά που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, από τις 16 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από άτομα του φιλικού σου κύκλου, που επιδιώκουν να σε δεσμεύσουν. Οι επιλογές που θα σου δώσουν θα είναι και πολλές, αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Υπόκυψε, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα νεύρα σου θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί μέχρι τις 11 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, και θα χρειαστεί να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μην παραδόσεις τα όπλα αμαχητί. Είναι πολύ πιθανό την επιτυχία να την διαδέχεται η απογοήτευση, είτε λόγω της ασυνεννοησίας που θα επικρατεί, είτε εξαιτίας αντικρουόμενων συμφερόντων που θα έχεις με τους συνεργάτες σου ή θα νομίζεις πως έχεις. Πρόσεξε τώρα τυχόν συμφωνίες, άφησε κατά μέρος τις λύσεις του ποδαριού και συνεργασίες, γιατί σε τέτοιους καιρούς, εκτός από τα απρόοπτα, βγαίνουν στην επιφάνεια και διαφορετικές αντιλήψεις ή συμφέροντα, οπότε η σύγκρουση έρχεται μοιραία. Από εκεί και μετά, το πλανητικό σκηνικό θα σε στηρίξει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων σου και θα σε προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από τους ανταγωνιστές σου, που θα παραμονεύουν για ένα σου στραβοπάτημα. Στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες, και τώρα και στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σημαντικές αγοραπωλησίες και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, σχετικά με την τακτοποίηση των οφειλών και λογαριασμών σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά την αυξημένη γοητεία σου και τις προσφορές που θα έχεις το φετινό Δεκέμβριο εξακολουθείς να μην είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου. Σε αυτό θα συντείνουν διάφορα προβλήματα, αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα και να πάψεις να συγχέεις τις αναμνήσεις σου με το παρόν. Αν θέλεις λοιπόν να συνεχίσεις τη ζωή σου με τα ίδια ενδιαφέροντα, άλλαξε όσο είναι νωρίς τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σου και αποφάσισε να λαμβάνεις υπόψη σου και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις που τους αφορούν. Αυτό, πρακτικά μεταφράζεται στο να έρθεις στη θέση τους και να μην κοιτάς να ικανοποιήσεις μόνο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες στις συναλλαγές σου μαζί τους, αλλά να βρεις τη χρυσή τομή, που μπορεί να ενώσει ισάξια τα συμφέροντα σας. Αυτή είναι η μέθοδος που πρέπει συνολικά να υιοθετήσεις, αλλά ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στον Σκορπιό και θα εντείνουν τα προβλήματα επικοινωνίας με τρίτους. Από εκεί και μετά, και με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να έχει επιστρέψει πλέον σε ορθή πορεία στον Κριό, θα δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές, τόσο από πλευράς δράσης όσο και από πλευράς συνθηκών, είτε για τα επαγγελματικά είτε και για τα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Τοξότη, είναι ευεργετική για τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σου. Θρησκευτικές, φιλοσοφικές, μεταφυσικές αναζητήσεις και δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα και θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις την έμφυτη περιέργειά σου για καθετί που υπάρχει γύρω σου. Ομοίως, τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 26, θα λάβεις κέρδη και ευχαρίστηση από οποιαδήποτε ενασχόληση σου με πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 28 στον Καρκίνο, προσφέρεται είτε για να οργανωθείς καλύτερα και να αλλάξεις τις συνθήκες, είτε για να σχεδιάσεις και να βάλεις σε εφαρμογή καινούρια σχέδια και ιδέες. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια που έχεις, για να σε βρει ο νέος χρόνος πλήρη και ανανεωμένο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα άστρα ευνοούν αυτόν το μήνα την αισθηματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 16, θα είσαι σε μία πλήρη ερωτική διέγερση με το σύντροφό σου, πράγμα που θα παρασύρει και τους δύο, σε ένα απολαυστικό ταξίδι έντονου πάθους και ρομαντισμού. Αλλά και το δεύτερο μισό του μήνα, τα πράγματα δεν θα προσγειωθούν απότομα, αντιθέτως, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Τοξότη, θα οδηγηθείς ναι μεν σε πιο οικείες εμπειρίες, εξίσου απολαυστικές και τρυφερές δε. Συνεπώς, μπορείς άνετα να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου, να οργανώσεις τις επικείμενες εξόδους και μετακινήσεις σας για το διάστημα των Χριστουγεννιάτικων εορτών και να περάσεις αλησμόνητες στιγμές μαζί του. Ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος, η τύχη θα είναι μαζί σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Κι αν ακόμη δεν βρεις το άλλο σου, ιδανικό μισό, θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη δουλειά σου, ούτε ιδιαίτερα εύκολες θα είναι, ούτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα είναι ικανοποιητικά, φίλε Υδροχόε. Μάλιστα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου από ό,τι συνηθίζεις, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις, που θα αποβούν εις βάρος σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, οι οιωνοί θα είναι θετικοί, αρκεί να είσαι συνεπής και μετρημένος. Οικονομικά κινήσου με αυτοσυγκράτηση, μην ανοίγεσαι και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου. Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες απαραίτητες αγορές εν όψει εορτών, μην υπερβείς τα χρηματικά περιθώρια που έχεις, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΙΧΘΕΙΣ
Μέτριος ή ευνοϊκός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Δεκέμβριος για το ζώδιό σου. Από το ξεκίνημά του κιόλας, με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Σκορπιό, μπορείς να κάνεις ορισμένες απαραίτητες αλλαγές και ξεκινήματα σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Ακόμη, μπορείς τώρα να επιδιώξεις τη βελτίωση κάποιων σχέσεων, που μπορεί να είναι ευχάριστες ή και χρήσιμες με κάποιο τρόπο. Αν όμως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά σε οικονομικά ή αισθηματικά ζητήματα, καλύτερες προϋποθέσεις για εσένα θα δημιουργηθούν από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον Τοξότη. Στις 13, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, θα έχεις κάποιες θετικές εκπλήξεις σχετικά με τα ερωτικά σου, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επιτάχυνε τις κινήσεις σου σε αυτόν τομέα της ζωής σου, για να διαμορφώσεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Γενικότερα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου θα είναι πιο βατή και θα σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους γύρω σου, καθώς και να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή μετακινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις. Η περίοδος ενισχύει την κοινωνικότητά σου και θα κάνεις χρήσιμες επαφές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Ευκαιρία είναι λοιπόν να σχεδιάσεις το μέλλον σου, κάτω από μία διαφορετική σκοπιά και να υποδεχτείς το νέο χρόνο με πιο βάσιμες ελπίδες. Στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα αυξηθεί η ανησυχία και η αγωνία σου για την έκβαση ενός προβλήματος και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να βγεις τελείως εκτός προγράμματος. Φέρσου μετρημένα και λογικά και άσε τους συναισθηματισμούς στην άκρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, δεν θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε άτομα από το παρελθόν να γυρίσουν και πάλι στη ζωή σου. Θα είναι λάθος, καθώς γνωρίζεις καλά πως όταν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει. Προς τα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από τον Τοξότη, θα παρουσιαστούν κάποιοι άνθρωποι, που θα σε γοητεύσουν και θα είναι πάνω κάτω στα στάνταρ και στις προσδοκίες σου, γι’ αυτό κάνε υπομονή μέχρι τότε! Αν πάλι διατηρείς μόνιμο δεσμό, μην πάρεις τοις μετρητοίς αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του συντρόφου σου και φρόντισε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς, χωρίς γκρίνιες και περιττά ξεσπάσματα. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σε φέρει πιο κοντά του και θα δημιουργήσει τις συνθήκες να περάσετε όμορφα οι δύο σας. Προσπέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές και δώσε τόπο στην οργή, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Χριστούγεννα έρχονται…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου αυτό το μήνα θα πάει πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις πάνω σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Ερμής από τον Σκορπιό μέχρι τις 11 και ο Ποσειδώνας, που πλέον κινείται σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις, για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που είναι πάρα πολλές. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...