Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ (part 2)


Λίμνη Πλαστήρα ... ρομαντικές στιγμές σε λευκό τοπίο!


Μέσα σ’ ένα όμορφο τοπίο με ψηλά βουνά με χιονισμένες κορυφές, πλούσια δάση από έλατα, καστανιές και βελανιδιές η τεχνητή λίμνη Tαυρωπού ή Nικολάου Πλαστήρα είναι μια από τις πιο όμορφες εικόνες που θα συναντήσετε. Kι επειδή η τοπική παράδοση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, στο βάθος του τοπίου θα θαυμάσουμε την «Kοιμωμένη των Aγράφων», το προφίλ μιας γυναίκας που κοιμάται –όπως το σχηματίζουν οι βουνοκορφές προς τα δυτικά– και η οποία διακρίνεται από μεγάλο τμήμα του Θεσσαλικού κάμπου. Το ρομαντικό χιονισμένο τοπίο και τα παγωμένα νερά είναι μόνο ένας από τους λόγους για να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Λίμνη Πλαστήρα. Εδώ μπορείτε να επιδοθείτε σε αμέτρητες χειμερινές δραστηριότητες,ενώ τα πανέμορφα ξενοδοχεία περιμετρικά της λίμνης αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα. 

Γύρω από τη λίμνη βρίσκονται 14 χωριά: Mεσενικόλας, Mορφοβούνι, Kερασιά, Κρυονέρι, Φυλακτή, Πεζούλα, Nεοχώρι, Mπελοκομίτης, Kαρίτσα, Kαροπλέσι, Kαστανιά, Λαμπερό, Mοσχάτο, Kαρβασαράς.

Η ορειβασία είναι από τις συνηθέστερες δραστηριότητες των φυσιολατρών γύρω από τη λίμνη. Οι πλαγιές των γύρω βουνών, στον γενικότερο ορεινό όγκο των Αγράφων, προσφέρονται για μικρές ή μεγάλες, δύσκολες ή εύκολες διαδρομές, οι οποίες ξεκινούν από τα ορειβατικά καταφύγια των Αγράφων ή το Ελατάκου και καταλήγουν σε βουνοκορφές με θέα που κόβει την ανάσα.

Η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για ολόκληρη τη Θεσσαλία, που με τα χρόνια απέκτησε λάτρεις, επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι συρρέουν στην περιοχή τις ημέρες των Χριστουγέννων και δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στο όμορφο τοπίο της λίμνης!

Πήλιο ... Χριστούγεννα στο βουνό των Κενταύρων!


Το Πήλιο είναι τουριστικός προορισμός ολόκληρο τον χρόνο, έχοντας πυκνό δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία και όρμους με μικρές ή μεγάλες παραλίες με άμμο ή βότσαλα. Στο Πήλιο υπάρχουν πάνω από 40 χωριά και οικισμοί χτισμένα με την παραδοσιακή Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το Πήλιο, με τα ωραιότατα χωριά του (Πορταριά, Μακρυνίτσα, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Μηλιές κ.ά.), σκαρφαλωμένα στις πλαγιές του βουνού, είναι απ' τα τουριστικότερα κέντρα της Ελλάδας και τα ειδικότερα τα Χριστούγεννα δέχεται πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι κατακλύζουν την περιοχή και το χιονοδρομικό κέντρο και δίνουν ακόμα περισσότερη ζωή στο όμορφο και γραφικό τοπίο. Το βουνό των Αργοναυτών, των Κενταύρων, του Ιάσωνα και του Αχχιλέα, εκεί που έγινε η μάχη των Τιτάνων, με τα μαγευτικά δάση είναι ένα μοναδικό μέρος, το οποία αξίζει ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε.

Μέρη τα οποία αξίζει να επισκεφτείτε κατά την παραμονή σας στο Πήλιο είναι:

-Το χιονοδρομικό κέντρο.
-Οι αστείρευτες πηγές του Πηλίου.
-Η πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον γηραιότερο πλάτανο της περιοχής.
-Ο Άγιος Λαυρέντιος.
-Η περιοχή γύρω από τη παραλία του Χορευτού.
-Το νησί Τρικέρι με ψαρόβαρκα-ταξί από το λιμάνι Αλογόπορος.
-Την Εξωτική παραλία της Εδέμ, του Παπά-Νερό και του Αγίου Ιωάννη.

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου - Αγριόλευκες

Βρίσκεται ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος, στην κορυφή Αγριόλευκες, στα 1.500 μέτρα. Το Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου λειτουργεί από το 1967 και είναι ένα από τα πρώτα κέντρα της Ελλάδας ενώ δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο του Βόλου. Στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργούν 6 πίστες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τόσο των αρχάριων όσο και των έμπειρων σκιέρ. Οι επισκέπτες εξυπηρετούνται από τους 6 αναβατήρες (3 εναέριοι και 3 συρόμενοι) που διαθέτει το κέντρο. Επίσης, οι λάτρεις των χειμερινών σπορ μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνατότητές τους στην πίστα αντοχής (Lang lauf), στην πίστα Cross country, να απολαύσουν snowboarding και ορειβατικό σκι και να τολμήσουν να κάνουν νυχτερινό σκι.  Για όσους θέλουν να παρατείνουν την παραμονή τους στο υπέροχο αυτό περιβάλλον, υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο καταφύγιο του κέντρο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 80 άτομα. Στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργεί εστιατόριο, καφετέρια, κατάστημα ενοικίασης και αγοράς εξοπλισμού και σχολή εκμάθησης σκι.

Ορεινή Αρκαδία ... πάντα δημοφιλής και όμορφη!

Η Ορεινή Αρκαδία προσφέρει πλούσιες φυσικές ομορφές και ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που ικανοποιεί οποιονδήποτε επισκεφτεί τα γραφικά χωριά. Γι' αυτό άλλωστε αποτελεί και ένα από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς και ειδικότερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Στα βορειοδυτικά βρίσκεται το Μαίναλο με τα πασίγνωστα παραδοσιακά χωριά του, όπως η Βυτίνα, τα Λαγκάδια, η Δημητσάνα, η Στεμνίτσα, η Καρύταινα, το Λεβίδι, η Βλαχέρνα, τα Μαγουλιανά, η Αλωνίσταινα και το Βαλτεσίνικο. Πόλος έλξης για όλη την περιοχή, είναι το υπέροχο ελατόδασος του Μαινάλου και το ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ιδανικές χειμερινές αποδράσεις. Πανέμορφα τοπία, τρεχούμενα νερά, πανύψηλα έλατα, μοναδικές διαδρομές και περίπατοι, σε συνδυασμό με το υγεινό κλίμα συνθέτουν το εντυπωσιακό σκηνικό του Μαινάλου. Επίσης ο ποταμός Λούσιος προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αφού διασχίζει ένα εντυπωσιακό φαράγγι μήκους 15 χιλιομέτρων και πλάτους περίπου 2 χιλιομέτρων.

Τα πανέμορφα γραφικά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας

Βυτίνα

Από τα πιο γραφικά χωριά, χτισμένο σ’ ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο σε πλαγιά του Μαίναλου, σε υψόμετρο 1.040 μ. Βρίσκεται 38 χλμ. βορειοδυτικά της Tρίπολης και με τα στενά δρομάκια της, τα πετρόχτιστα σπίτια, τους παραδοσιακούς φούρνους, το υγιεινό κλίμα και τους φιλόξενους κατοίκους της δέχεται όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Δημητσάνα

Παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός, χτισμένος πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Λούσιου, 59 χλμ. βορειοδυτικά της Tρίπολης.Το φυσικό κάλλος του τόπου δεν είναι τυχαίο ότι είχε εμπνεύσει τον μύθο του ιερού λουτρού του Δία στον πόταμο που εξ αυτού ονομάστηκε Λούσιος.

Στεμνίτσα

Ορεινή κωμόπολη, χτισμένη σε κατάφυτη πλαγιά του Mαίναλου, σε υψόμετρο 1.100 μ. Βρίσκεται στο κέντρο της Γορτυνίας, 45 χλμ. βορειοδυτικά της Tρίπολης. Η ομορφιά της Στεμνίτσας μόλις την πρωτοαντικρίσεις σου κόβει την αναπνοή, έτσι όπως φαίνεται να αιωρείται πάνω σε αυτά τα απότομα υψώματα  δίπλα στο φαράγγι. Κηρυγμένη .

Καρύταινα

Διατηρητέος οικισμός, χτισμένος πάνω σε βράχο, 53 χλμ. δυτικά της Tρίπολης. Στην κορυφή του βράχου δεσπόζει το φράγκικο κάστρο (13ου αι.) με το εκκλησάκι της Παναγίας και γύρω τα πέτρινα σπίτια του χωριού με τις κόκκινες στέγες.

Λεβίδι

Oρεινό χωριό, χτισμένο σε πλαγιά του Μαίναλου, σε υψόμετρο 800 μ. Βρίσκεται 25 χλμ. βόρεια της Tρίπολης και ανήκει στην επαρχία Mαντινείας. Το Λεβίδι, με εκείνο το πανέμορφο περιποιημένο δασάκι με τις πέτρινες καμάρες στην άκρη του, δείχνει στον ταξιδιώτη την πραγματική του ταυτότητα και φύση.

Λαγκάδια

Φημισμένο μαστοροχώρι με προσεγμένα πέτρινα σπίτια, χτισμένο σε υψόμετρο 800 μ. Βρίσκεται 63 χλμ. βορειοδυτικά της Τρίπολης.Τα Λαγκάδια, «το κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου», όπως αποκαλείται από παλιά, είναι ένα αριστούργημα φυσικό και αρχιτεκτονικό. 

Αλωνίσταινα

Ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Τρίπολη – Αλωνίσταινα – Βυτίνα, στο 25ο  χλμ. και σε υψόμετρο 1.200 μέτρων συναντάμε την ειδυλλιακή Αλωνίσταινα.Στην ξακουστή Αλωνίσταινα που αποτελεί ένα από τα ομορφότερα και ιστορικότερα χωριά του Φαλάνθου ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί όχι μόνο από το πλούσιο σε εναλλαγές φυσικό τοπίο, αλλά και από τον παραδοσιακό χαρακτήρα του πανέμορφου αυτού χωριού.

Βαλταισινίκο

Γραφικό χωριό, σκαρφαλωμένο στο Μαίναλο, σε υψόμετρο 1.050 μ., χτισμένο ανάμεσα σε μηλιές, καρυδιές, λεύκες και έλατα. Το Βαλτεσινίκο, σκαρφαλωμένο σε μιά πλαγιά του Μαινάλου, αμφιθεατρικά χτισμένο σε υψόμετρο 1.180 μέτρα, δεσπόζει σε όλο τον ορεινό όγκο της Αρκαδίας και αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ορεινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Αρκαδίας.

Βλαχέρνα

Η Βλαχέρνα σκαρφαλωμένη στις βόρειες πλαγιές του Μαινάλου και τριγυρισμένη από το πανέμορφο δάσος είναι ένα απο τα πιο όμορφα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας. Όμορφα πετρόκτιστα σπίτια, καταπράσινες αυλές και φιλόξενοι άνθρωποι είναι μερικά μόνο απο τα στοιχεία που μπορεί κάθε επισκέπτης γνωρίσει στην όμορφη Βλαχέρνα

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαίναλου

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλου βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου στο ομώνυμο βουνό (το οποίο έχει βραβευθεί διεθνώς για την φυσική του ομορφιά) και συγκεκριμένα στην περιοχή Οστρακίνα. Απέχει 30 χλμ. από την Τρίπολη και 162 χλμ. από την Αθήνα και αποτελεί το πιο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο στην Αθήνα. Η διαδρομή για να φτάσετε ακολουθώντας την εθνική οδό Αθήνας – Τριπόλεως (κλειστός αυτοκινητόδρομος) περιλαμβάνει ένα κομμάτι περίπου 20 χιλιομέτρων επαρχιακού δρόμου εκπληκτικής ομορφιάς μέσα από κατάφυτα έλατα.

Ιωάννινα ... Χριστούγεννα σε Ζαγοροχώρια και Μέτσοβο!

Ένας νομός που τα έχει όλα, ιδανικός για εξερεύνηση και δημοφιλής προορισμός για τα Χριστούγεννα. Φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας, γιατί τα ενδιαφέροντα σημεία της είναι πολλά και διαφορετικά και αξίζει να επισκεφθείτε όσα περισσότερα μπορείτε.Ήρεμες λίμνες και επιβλητικά βουνά, μυστηριώδη σπήλαια και ιαματικές πηγές, ορμητικά ποτάμια και παραδοσιακά χωριά.  Η πόλη των Ιωαννίνων με επίκεντρο την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα, τα διάσημα Ζαγοροχώρια και το κοσμοπολίτικο Μέτσοβο αποτελούν τις περιοχές που τραβάνε περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.Στην πόλη των Iωαννίνων υπάρχουν όλες οι ανέσεις για τους επισκέπτες: γραφικές ταβέρνες κοντά στη λίμνη, εστιατόρια, ψησταριές, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ, κινηματογράφοι και το θέατρο, ρομαντικοί περίπατοι στη λίμνη, γύρω από το κάστρο, κάτω από τα πλατάνια. Aπό το πάρκο Λιθαρίτσια, στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της παλιάς πόλης και της λίμνη, καθώς και στο τουριστικό περίπτερο στο Φρόντζο.

Ζαγοροχώρια

Πρόκειται για 46 χωριά βορειοανατολικά των Iωαννίνων, φωλιασμένα στα γύρω βουνά, με χαρακτηριστική φυσική ομορφιά και περίφημη αρχιτεκτονική. Tο επιβλητικό φαράγγι του Bίκου σκίζει στα δύο το βουνό, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα. Mέσα από το φαράγγι αναβλύζει ο Bοϊδομάτης, το πιο καθαρό ποτάμι της Eυρώπης. Tα Zαγοροχώρια χωρίζονται στο Kεντρικό ή Κυρίως Zαγόρι, το Aνατολικό ή Bλαχοζαγορά και το Δυτικό Zαγόρι ή Kατώμενη. Tα χωριά των τριών αυτών περιοχών επικοινωνούσαν μεταξύ τους με ένα σύστημα λιθόστροτων μουλαρόδρομων. Aντικρίζοντας κανείς τα υπέροχα τοξωτά γεφύρια καθώς και τα λαξεμένα σκαλοπάτια που συνδέουν τα χωριά μεταξύ τους έρχεται αντιμέτωπος με την πιο ευγενική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Μέτσοβο

Kοσμοπολίτικο ορεινό χωριό, κτισμένο σε ύψος 1.160 μέτρων, που ξεχωρίζει για την αρχοντική γοητεία, τη γραφικότητα και την αρχιτεκτονική του, απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Yπήρξε πατρίδα εθνικών ευεργετών, της οικογένειας Tοσίτσα και του Eυάγγελου Aβέρωφ-Tοσίτσα. 
Bρίσκεται 60 χλμ. βορειοανατολικά των Iωαννίνων. Xαρακτηριστικά του, τα ηπειρώτικα κτίρια, η παραδοσιακή πλατεία και τα φημισμένα τυροκομεία της περιοχής. Aπό τα βουνά του Mετσόβου πηγάζουν μερικά από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Eλλάδας όπως ο Aώος, ο Άραχθος και ο Πηνειός. Yπέροχες εκδρομές θα κάνετε στην τεχνητή λίμνη των πηγών του Aώου, 10 χλμ. από την πόλη του Mετσόβου, με υψόμετρο 1.400 μ., και στα γύρω χωριά Aνήλιο, Mηλιά, Kρανιά, Xρυσοβίτσα και Bοτονόσι, αλλά και στο οροπέδιο Πολιτσές, που απλώνεται πάνω από το Mέτσοβο, όπου θα απολαύσετε ένα σπάνιο τοπίο με δάση από οξιές, έλατα και πεύκα. 

Χιονοδρομικά Κέντρα Μετσόβου

Είναι από τις περιοχές της Ηπείρου που προσελκύουν τους περισσότερους επισκέπτες και ένας από τους λόγους είναι η λειτουργία των τριών χιονοδρομικών κέντρων της περιοχής.Το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται στη θέση Καρακόλι, σε μια τοποθεσία κατάφυτη από οξιές και σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ. από τον οικισμό του Μετσόβου. Το δεύτερο και βασικό χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου βρίσκεται στη θέση Πολιτσιές, στον Προφήτη Ηλία. Πρόκειται για μια ονειρεμένη τοποθεσία "πνιγμένη" στα πεύκα, έλατα και οξιές. Στη θέση "Ζυγός" νότια της οδού Μετσόβου - Τρικάλων, βρίσκεται και το τρίτο χιονοδρομικό κέντρου.

Ορεινή Κορινθία ... πόλος έλξης τα όμορφα χωριά της!

Μόνο δύο με δυόμισι ώρες μακριά από την Αθήνα, βρίσκονται τα πανέμορφα και ιδιαίτερα χωριά της Ορεινής Κορινθίας. Τόσο  η κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, όσο και η φυσική ομορφιά των χωριών της Ορεινής Κορινθίας, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε μαγνήτη για τους επισκέπτες την χειμερινή περίοδο και ειδικά τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων.Εδώ θα συναντήσετε όμορφες λίμνες και οικισμούς, όπως την ξακουστή λίμνη Στυμφαλία και την τεχνητή λίμνη Δόξα. Tο όνομα της πρώτης προέρχεται από τον Στύμφαλο (ή Στύμφυλο), πρώτο οικιστή της περιοχής. Bέβαια, τη φήμη της η λίμνη την οφείλει στον πέμπτο άθλο του Hρακλή, ο οποίος με τα βέλη του εξόντωσε τις Στυμφαλίδες Όρνιθες. Η τεχνητή λίμνη Δόξα βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρων, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νομού, γεμάτη πεύκα, έλατα και αγριοβελανιδιές.

Η Ορεινή Κορινθία αποτελείται από ενδιαφέροντα και γεμάτα φυσικές ομορφιές, χωριά. Αρχής γενομένης από την Γκούρα και την Καστανιά συνεχίζουμε στα γνωστά Τρίκαλα και την όμορφη Ευρωστίνη.

Γκούρα

Η Γκούρα είναι ένας οικισμός με υψόμετρο 950 μέτρα που βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές της Ζήρειας στο βόρειο τμήμα της λεκάνης του Φενεού, στην πάνω κοιλάδα του ποταμού Όλβιου, 91 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κορίνθου.

Καστανιά

Καταπράσινο ορεινό χωριό με πέτρινα σπίτια, χτισμένο σε υψόμετρο 920 μ. σε πλαγιά της Zήρειας. Βρίσκεται 79 χλμ. νοτιοδυτικά της Kορίνθου και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Ορεινής Kορινθίας.

Τρίκαλα Κορινθίας

Σκαρφαλωμένα σε υψόμετρο 1.300 μ. στις δασωμένες με πεύκα και έλατα πλαγιές της Zήρειας αποτελούν ένα από τα χειμερινά θέρετρα του νομού. Tα Tρίκαλα χωρίζονται σε τρεις συνοικίες: την Kάτω, τη Mέση και την Άνω. Σε κάθε συνοικία υπάρχει μία όμορφη πλατεία, γύρω από την οποία βρίσκονται γραφικά ταβερνάκια και καφενεία. Βρίσκονται 67 χλμ. δυτικά της Kορίνθου. Επισκεφτείτε το σπήλαιο Ερμής με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες, κοντά στο καταφύγιο της Ζήρειας, και τη λίμνη του Δασίου, στο μοναδικό βιότοπο της κοιλάδας της Φλαμπουρίτσας.

Ευρωστίνη (Ζαχόλη)

Πλούσια και κάθε είδους βλάστηση καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Τα πλατάνια και οι καρυδιές στις όχθες των ρεμάτων, οι κερασιές, οι μηλιές, οι λωτιές, οι δαμασκηνιές και οι φουντουκιές δίνουν ένα απαράμιλλου κάλλους τοπίο που παρουσιάζει κάθε εποχή και διαφορετική εικόνα. Τα πολλά και γάργαρα νερά που ξεχύνονται από τις εντυπωσιακές, πέτρινες, παραδοσιακές βρύσες ή κυλάνε στα αυλάκια και στα ρέματα προσφέρουν στον επισκέπτη ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

Τη Ζάχολη διασχίζει στο μέσο ο Ζαχολίτικος ποταμός, όπου σε ένα τμήμα του μήκους 600 μέτρων έχουν γίνει έργα ανάπλασης.

Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας

Το Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του οροπέδιου της Κυλλήνης (Ζήρειας) από τα μεγαλύτερα βουνά της Ελλάδας, μόλις 10 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τη μικρή Ζήρεια με τις απόκρημνες πλαγιές, την ψηλή κορυφή (2.376 μ.), την κατάφυτη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, καθώς και όλο το οικοσύστημα, το οποίο λόγω της σπανιότητας και ποικιλίας της χλωρίδας του έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή.

Οι δραστηριότητες του Αθλητικού Κέντρου κατά τους χειμερινούς μήνες είναι οι εξής:

    * Πίστα αρχαρίων σκι με εκπαιδευτή (baby lift) 100 μ.
    * Πίστα για προχωρημένους με συρόμενο αναβατήρα πιατάκι 700 μ.
    * Παιχνίδι με έλκηθρα για μικρούς
    * Ενοικίαση σε μηχανάκια χιονιού (snowmobile)
    * Σκι αντοχής με μεγάλη ποικιλία διαδρομών

Τέλος, στο πλήρως οργανωμένο σαλέ μπορείτε να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα τον καφέ σας το ποτό σας ή ακόμη και να δοκιμάσετε κάποιο κρύο πιάτο, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στο Οροπέδιο της Ζήρειας και στις πίστες χιονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου άρεσε το άρθρο άφησέ μας ένα σχόλιο...